GündemKan donduran görüntü! Sevgilisinin evine girip dehşet saçtı

Kan donduran görüntü! Sevgilisinin evine girip dehşet saçtı

13.04.2025 - 10:05 | Son Güncellenme:

İstanbul Esenyurt’ta tartıştığı sevgilisini bıçakladıktan sonra sevgilisinin annesini öldüren ve yakalanan şüphelinin eve giriş anının güvenlik görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Esenyurt Süleymaniye Mahallesi’nde meydana gelmiş, edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki H.E. isimli şahıs, sevgilisi M.N.G. (17) ile tartışmıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada H.E. sevgilisini bıçaklamıştı.

Haberin Devamı

Ardından sevgilisinin annesi Sevda G.'yi kafasına sert bir cisim ile vurarak öldürmüştü. Şüpheli H.E. olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatmıştı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, emniyetteki ifade işlemlerinin ise devam ettiği öğrenilmişti.

ŞÜPHELİNİN EVE GİRİŞ ANI KAMERADA

Öte yandan olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüpheli H.E.’nin binanın içerisine girerek, bir süre evin kapısı önünde beklediği, daha sonra bir süre annesiyle konuşan şüphelinin eve girdiği, daha sonra da M.N.G.’nin eve geldiği görüldü.

KEŞFETYENİ
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'

Cadde | 28.04.2025 - 07:01

62 yaşında Demi Moore, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi.

Yazarlar