Gündem Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.07.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 7. yeni bölüm ile ekrana geldi. Kanatsız Kuşlar'da Muzaffer, Nefise'ye villadan ayrılması gerektiğini söyledi. Emel'in ahin planlarında sıkılan Nefise bu teklife nasıl cevap verdi?

Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanatsız Kuşlar 7. bölümü ile ekrana geldi. Nefise, Tuba'nın hamileliğini öğrenince vicdanı ile çaresizliği arasında sıkışıp kaldı. Nefise'nin villadan gitmesini istemeyen Muzaffer ise ona yeni bir teklifte bulunur. Kanatsız Kuşlar 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı

Haberin Devamı

KANATSIZ KUŞLAR 7. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Diğer yandan, Tuba ve Zerrin, Tuba'nın tekrar villaya dönebilmesi için ilginç bir plan yapar. Emel, Onur'la Zeynep'in sevgili olduğunu öğrenir. Azime ise Zeynep'e, Onur'la ayrı dünyaların insanı olduğunu göstermek için acımasız bir oyun oynar. Nefise ise oğlunu kurtarabilmek için büyük bir fedakârlık yapmak zorunda kalır.

KANATSIZ KUŞLAR 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da bu hafta da entrikalar, itiraflar ve çatışmalar devam ediyor.