Gündem Kanıt: Ateş Üstünde 5. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay! - İzle

Kanıt: Ateş Üstünde 5. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay! - İzle

11.08.2016 - 09:48 | Son Güncellenme:

Kanıt Ateş Üstünde 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yayınlanan her yeni bölüm ile izleyenleri kendisine çekmeyi başaran Kanıt Ateş Üstünde heyecan dozu yüksek sahneleri ile yine izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Kanıt Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Kanıt: Ateş Üstünde 5. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay - İzle

Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Kanıt Ateş Üstünde 4. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kanıt Ateş Üstünde yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanıt Ateş Üstünde son bölüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Tansel Öngel ve Başak Güroz'un rol aldığı dizi Kanıt Ateş Üstünde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Kanıt Ateş Üstünde dizisinin yapımcılığını Ans/Nulook üstleniyor. Kanıt Ateş Üstünde 4. son bölümü ile ekrana geldi.

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE 5. BÖLÜM FRAGMANI

Kaan, Rüzgar ve Ömer arasında beklenen karşılaşma sonunda olmuştur. Ömer onların evine dengeleri değiştirecek büyük bir sürprizle gelir. Kaan için ise Rüzgar’a derdini anlatamayacağı bir süreç başlamış olur.

Rüzgar’ın kitabıyla ilgili gelişmeler Ömer’in planlarıyla beklenmedik şekilde hızlanırken; Rüzgar Ömer ve Kaan üçgeni artık yeni olaylara gebedir. Ve her biri kendi cephesinde haklı olsa da birinin mutluluğu diğerinin mutsuzluğu olacaktır. Bu arada Kaan ile Asya arasındaki yemek de ikisini başka bir noktaya götürür. Birlikte yaşadıkları güzel akşam onları hem yakınlaştırır, hem de yeni tereddütlere yol açar. Onlar daha kendi duygularına yoğunlaşamadan araya giren cinayet ihbarı ise gündemlerini bir anda değiştirecektir. Önlerindeki vaka onları, meşhur olmaya çalışan genç kızların trajedi ve tehlikelere açık dünyasına götürecektir.

Haberin Devamı

Ömer, Rüzgar ve Kaan Arasındaki Dengeleri Değiştirmeye Başlıyor! Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de! Tüm resimler

Bir model ajansı, o ajansa bağlı bir kız, modeller arası rekabet, genç model ve oyuncu adaylarının tecrübesizliğinden yararlanarak onların hayallerini sömüren kişiler, çocuklarını ellerinde tutamayan aileler… Ekibimizi yine karmaşık bir olay örgüsü ve farklı hedefleri olan şüpheliler beklemektedir.

Prof. Dr. Sevil Atasoy’un verdiği bilgiler delillere farklı bir boyut katarken ekibimiz her zaman olduğu gibi görünmeyenin, yani hikayenin gizli parçalarının peşine düşecektir.

Kanıt: Ateş Üstünde 5. yeni bölüm fragmanında şoke eden olay - İzle

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE HİKAYE VE KÜNYE

Kaan ve Rüzgar yetimhanede büyüyen iki kardeştir. Geçmişte yaşanan büyük aile dramı ve trajik kaçış hikayesinin sonunda iki kardeş yetimhaneye bırakılır. Kaan beş, Rüzgar iki yaşındayken hayatları tamamen yön değiştirmiş ve birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmamıştır. Ancak onlar, aralarındaki sevgiden sımsıcak bir hikaye yaratır; anne-babasız büyümenin zorluklarından sıyrılıp kendilerine bir yön çizerler. Kaan polis olur, Rüzgar ise cinayet hikâyelerini kaleme alan yazar. Biri cinayet bürosunda gerçek katillerin peşine düşerken, diğeri romanlarında hayali karakterlerine cinayet işletip, polisçilik oynar. Ancak Kaan ve Rüzgar’ın dünyası, Ömer’in ortaya çıkışıyla yerle bir olacaktır. Bir zamanlar çocukken arkadaş olan Kaan ve Ömer artık düşmandır. Ve onların düşmanlığının tam ortasında Rüzgar durmaktadır. İkisinin de derdi kardeşidir ve bu, sevgi kadar intikamın da yolunu açacaktır.

Haberin Devamı

Tüm bunlar olurken hayat durmaz elbet. Karakterilerin yanı sıra cinayet masasının sürekli çözmek zorunda olduğu vakalar hiç bilinmeyen insanların hayatını gözler önüne serer. Genç yaşına rağmen birçok cinayeti zekası ve önsezileri ile aydınlatan Baş komiser Kaan, aralarında Tolga, Melis, Arif, Kevser ve Naz’ın yer aldığı çok başarılı bir ekiple çalışmaktadır. Amerika’da eğitim alıp sonradan bu ekibe dahil olan Asya’nın gelişi Kaan’ın tüm çalışma düzenini bozar. Kaan ve Asya, hem kişilik hem de çalışma biçimi olarak taban tabana zıttır. Kaan ile Asya arasında hiç bitmeyecek gibi duran bu didişme aslında gittikçe büyüyecek olan bir aşkın da habercisidir.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesapları, Kaan ve Ömer’den sorulacak!

Türkiye’nin kanalı Kanal D, ilgiyle izlenen dizilerinin oyuncularına sosyal medya hesaplarını devretmeye devam ediyor!

Kanıt: Ateş Üstünde’nin oyuncuları, bu kez sosyal medya için iş başına geçecek! Dizinin yakışıklı komiseri Kaan'ı canlandıran Tansel Öngel ve Ömer karakteriyle adından söz ettiren Gurur Aydoğan, 4. bölümün yayınlacağı Salı akşamı Kanal D’nin sosyal medya hesaplarını yönetecekler!

İlgiyle takip edilen iki oyuncu, Kanıt: Ateş Üstünde'nin yayını öncesinde Kanal D’ye gelerek sosyal medya hesaplarını devralacak. Salı akşamı, tüm sosyal medya hesapları Kaan ve Ömer’den sorulacak!

Haberin Devamı

Yapım : ANS / NULOOK

Yapımcılar : Abdullah Oğuz / Muzaffer Yıldırım

Yönetmen : Abdullah Oğuz

Genel Koordinatör : Evren Oğuz

Proje Danışmanı : Prof. Dr. Sevil Atasoy

Hikaye : Selin Atasoy
Senaryo : Ahmet Saatçioğlu, Ayşe Teker Dereköylü, Pınar Erkum
Uygulayıcı Yapımcı : Mahmut Kayımtu
Proje Koordinatörü : Gözde Yılmaz
Görüntü Yönetmeni : Ferhat Uzundağ
Sanat Yönetmeni : Hasan Doğan
Oyuncular : Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı)