Gündem Kar yağışı ne zaman 2021, İstanbul'da hangi tarihte başlayacak? Kar yağışı hangi illerde yağacak?

Kar yağışı ne zaman 2021, İstanbul'da hangi tarihte başlayacak? Kar yağışı hangi illerde yağacak?

01.12.2021 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu. Ankara'da mevsimin ilk kar yağışı görüldü. Kar yağımın görüleceği iller ve zamanı ise araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki kar yağışı ne zaman başlayacak ve hangi illerde olacak 2021?

Kar yağışı ne zaman 2021, İstanbulda hangi tarihte başlayacak Kar yağışı hangi illerde yağacak

Kar yağışının başlayacağı zaman ve iller gündemde araştırılıyor. Meteoroloji'nin verilerine göre kar yağışının başlayacağı ile zaman detayı ortaya çıktı. Peki bu sene kar yağışı ne zaman başlayacak, hangi illere kar yağacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman?

Haberin Devamı

KAR YAĞIŞI NE ZAMAN?

Meteoroloji'nin verilerine göre; çarşamba günü, Ankara, Isparta, Burdur, Karaman, Niğde, Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Ardahan, Kars, Ağrı, Muş, Bitlis, Bilecik, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Afyonkarahisar, Van, Hakkari ve Yozgat'ta kar yağışı etkili olacak. Perşembe günü ise Ardahan, Kars, Artvin, Iğdır, Erzurum, Ağrı, Muş, Bitlis ve Van'da kar yağışı bekleniyor.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI

Ankara’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Gölbaşı ilçesi İncek Mahallesinde etkili olan kar yağışı otomobilleri beyaza bürüdü.