Gündem Kara Ekmek 15. bölümde kıskançlık krizi-İzle

Kara Ekmek 15. bölümde kıskançlık krizi-İzle

30.04.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Kara Ekmek 15. bölümüyle izleyicilerinin karşısına iddialı bir bölümle çıktı. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in dün akşam yayınlanan bölümünde kıskançlık krizleri vardı. İşte Kara Ekmek 15. bölümden fragman ve detaylar..

Kara Ekmek 15. bölümde kıskançlık krizi-İzle

Kara Ekmek 15. bölümüyle izleyicilerinin karşısına yepyeni bir bölümle çıkmaya hazırlanıyor. Atv'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in 15. bölümünde neler olacak. İşte Kara Ekmek yeni bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Ömer ve Canan'ın eve gelişiyle yalıda sert rüzgârlar esmeye başlar. Bir taraftan Semra'nın intikam isteği, diğer taraftan Ömer'in hamleleri yalıdaki herkesi karşı karşıya getirecektir. Hale para, Semra intikam derdine düşerken, Asiye, Canan yüzünden kıskançlık krizine girer.

Mine ve Ali'nin evlilik kararları suya düşmek üzeredir. Mine için bitmiş olan aşkı diriltmek için Ali sıra dışı yollar deneyecektir.

Çetin ve Asiye arasındaki bütün kartlar açılır. Asiye, Çetin ile ilgili kesin kararını vermek üzeredir. Çetin'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

KARA EKMEK 15. BÖLÜM TIKLA İZLE

Kara Ekmek 14. bölümde ne olmuştu:
Kara Ekmek 14. bölümüyle izleyicilerine yine soluksuz bir bölüm izletti. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in yayınlanan son bölümü de yine heyecan doluydu. İşte Kara Ekmek 14. bölümden fragman ve detaylar..
Ahmet’in ani ölümüyle Taylan, öğrendiği sır ve ailesinin mutluluğu arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.Asiye ve Çetin ise kendilerini teslim olmak için hazırlamışlardır.Ancak durumdan habersiz olan ve kocasının acısıyla mahvolan Semra, Asiye’yi ortadan kaldırma planlarına devam edecektir.Mine ve Ali’nin sözlenmesiyle iki tarafın aileleri arasında gerilim yükseklere tırmanır.Mine’nin Taylan’la yüzleşmesi, Ali ile ilişkisine zarar verecektir.Yalı halkı, Ahmet’i kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bambaşka bir şokla sarsılır.Evde bomba etkisi yaratacak konuklarla birlikte herkesin hayatında yeni bir sayfa açılacaktır.