Gündem Kara Sevda 53. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

Kara Sevda 53. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor!

17.01.2017 - 10:12 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisi 52. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kara Sevda dizisinde Nihan'ın trafik kazası sahneleri güne damgasını vurdu. Teleffonda süren tartışma Nihan'ın kaza yapması ile son bulur. Peki Kara Sevda 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 53. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor

Kara Sevda 52. bölüm ile ekrana geldi. Bu hafta Kara Sevda dizisinde Kemal, Nihan'la da yüzleşmek için harekete geçti. Emir gerçeklerin farkına vardı ve Nihan'ın izini buldu. Kara Sevda 52. bölüm ile 18 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star TV ekranındaydı...

Haberin Devamı

Kara Sevda 52. bölümde Kemal kızı Deniz'i Emir'in elinden almak için kararlıydı. Nihan çocuğu Deniz'i Kemal'e getirdi.

Kemal, Nihan'la da yüzleşmek için harekete geçecek. Kaybettiği günlerin hesabını sormaya kararlı olan Kemal’in öfkesini dindirmek, Nihan için hiç kolay olmayacak.

Deniz’in her anını kaydettiği günlüğü Kemal’e veren Nihan'ı zor bir sınav bekliyor. Deniz’e beklenmedik bir şekilde bağlanan Emir’in neler yapabileceğini bilen Nihan, kızını önlenemez bir savaşın ortasında bırakmamak için çabalayacak. Kemal, Nihan’la ya da Nihan’sız, Deniz’i alıp gitmeye kararlıyken, Nihan bir kez daha zor bir karar almak zorunda kalacak. İzleyiciyi duygu yüklü bir bölüm bekliyor.

Emir gerçeklerin farkına varır ve Nihan'ın izini bulur. Kemal Deniz'i Emir'e bırakmama konusunda kararlıdır. Deniz'ei arabaya koyup yoluna devam eden Kemal ve Nihan arasında amansız bir takip başlar. Teleffonda süren tartışma Nihan'ın kaza yapması ile son bulur.

Haberin Devamı

Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı sevilen dizi Kara Sevda'da bu hafta yer yerinden oynayacak.

KARA SEVDA 53. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni fragman henüz yayınlanmadı...