Gündem Karagül 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Karagül 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

04.04.2016 - 13:46 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranının sevilen dizilerinden olan Karagül 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Karagül 116. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana bağlayacak? Soluk soluğa izleyeceğiniz Karagül 116. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Karagül, başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu, prodüksiyonu Avşar Film tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin FOX kanalında yayınlanan televizyon dizisidir. 29 Mart 2013 tarihinde yayınlanmaya başlanan dizi, ilk sezon finalini 14 Haziran 2013 akşamı yapmıştır.

Haberin Devamı

KARAGÜL 115. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevda’nın Kendal’ı alt etmek için yaptığı plan, başarısız olur... Ancak Kendal her zaman olduğu gibi bunu da kendi lehine çevirecek bir yol bulur. Kasım ve Ayşe’yi içinden çıkamayacakları bir tuzağa düşürür. Baran’ın Nazlı konusunda bu kadar ileri gitmesine hiç bir şekilde onay vermeyen Ebru ve Narin, belki de ilk defa oğulları için bir araya gelirler ve onu bu hatadan vazgeçirmek için çabalarlar...

Ancak Baran, Nazlı’yı kurtarmak konusunda kararlıdır. Baran’ın bu kararlılığı konak için bitmeyen tehlikeler zincirinin yeni bir halkası olarak eklenecektir. Kendal’ı başka türlü durduramayacağını anlayan Kadriye ana, yıllardır köşe bucak sakladığı sırları artık gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Ancak Kendal bu kadar çabuk pes etmeyecektir. Karagül yeni bölümü ile Cuma saat 20.00'da FOX'ta.

Haberin Devamı

KARAGÜL DİZİSİ HAKKINDA

İkinci sezonu ise 20 Eylül 2013'te başlamış, 13 Haziran 2014'te sona ermiştir. Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 17'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören'in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu ve Yardımcı Yönetmen olarak Günay Günaydın yönetmektedir.

Dizi 3. sezona 19 Eylül Cuma 20.00'da başladı. Karagül Şuanda Toplamda 40 Ülkede yayınlanmaktadır. Global Agency diziyi Birçok ülkeden ellerinde Karagül posterleri ile gelerek Yayın haklarını satın almak istediklerini bildirdi, Karagül ilerde hedef olarak 100 ülkede yayınlanacaktır Avşar Film'in en çok Rekor kıran dizisidir Türkiye'de ise En pahalı Türk dizisidir ve 17 Reyting'lik rekoru ile adından oldukça söz ettiren yapımlardan biridir. Karagül dizisi için Türkiye'nin 4 büyük kanalı olan (Atv, star Tv, Kanal D, Show Tv) Karagül'ün Muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olduğu için ve her bölümde adrenalin olduğundan Reyting'lerin her bölümde oldukça yüksek olduğu açısından Avşar Film'e teklif etmiştir, Öyle ki her kanal çok büyük rakamalar da Fiyat biçmişler bölüm başına 2.1 teklif eden kanallar Avşar film'in teklifi geri çevirmesi sonucu yine kendi kanalı olan fox tv de 2.Milyonluk Bütçesi ile hala yayınlanmaya devam etmektedir. böylece Karagül Türk dizi tarihinde bölüm başına en çok hasılat eden tek dizidir.