Gündem Karagül 94. son bölümde Narin köşeye sıkıştı-izle

Karagül 94. son bölümde Narin köşeye sıkıştı-izle

05.11.2015 - 10:10 | Son Güncellenme:

Karagül 94. son bölümü ile dün akşam yine çok heyecanlıydı. FOX TV'nin sevilen dizisinde Kendal, Kenan'la olan mücadelesine devam ederken; Narin Ebru'dan kurtulmanın yolunu arar. Karagül son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Karagül 94. son bölümde Narin köşeye sıkıştı-izle

Ebru ve Narin büyük yüzleşmeye doğru adım adım ilerlerken, Narin, Ebru’yu durdurabilmek için her yolu deniyor. Ama bunun sonunda daha da çıkmaza giriyor. Hayatının artık eskisi gibi olmayacağını bilen Narin son çırpınışlarını yaşıyor. O kaçtıkça hiç beklemediği yerlerden büyük sırrın açıklarıyla eziliyor.

Haberin Devamı

Şimdi de katil mi oldum korkusu yaşayan Narin, Ebru’nun başına gelenleri saklamak için neler yapacak? Oğlunu geri almaya kararlı olan Ebru, diğer yandan ondan habersiz yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan kızlarını nasıl geri kazanacak?

Diğer tarafta Kendal bir yandan Melek’i evlendirmek için uğraşırken diğer yandan da Kenan’la kıyasıya savaşına devam ediyor. Bütün konak sırrın açığını kapamaya çalışırken, Özlem ise hiç beklemediği bir sevgiyle tanışıyor. Mehdi’ye olan bağlılığı gittikçe artan Özlem, bundan sonrası için nasıl bir plan hazırlayacak?

KARAGÜL 94. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Karagül son bölümünde yer yerinden oynayacak. Büyük hesaplaşmaların damga vuracağı Karagül'de Ebru ve Narin'in savaşı giderek daha tehlikeli bir hal alır. Ebru'nun artık dayanacak gücü kalmamıştır, ne olursa olsun Baran'a oğlu olduğunu söyleyecektir. Narin'in Kendal istediği yardım işe yaramazken; Ebru gözü dönmüş bir şekilde Kendal'a kafa tutar.
Bu sırada Narin, Baran'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yapar. Hatta canını bile ortaya koyar. Kendal'ın büyük sonunu hazırlayan Kenan ise onun elindeki tüm iş imkanlarını elde etmek için savaş açar. İyiden iyiye köşeye sıkışan Kendal ne yapacağını şaşırır. Ebru, Baran'a gerçeği anlatacak mı? Ebru ve Narin arasındaki hesaplaşma sürecek mi; Maya tutuklanacak mı?