Gündem Karagül 95. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 95. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

09.11.2015 - 12:32 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Karagül final için hazırlanıyor. Uzun süredir Cuma akşamları seyircisiyle buluşan Karagül bu sezon veda edecek. Karagül yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Karagül 95. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

KARAGÜL FİNAL Mİ YAPACAK?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, 4. sezonu ile Fox ekranlarında yayınlanmaya devam eden Karagül, yeni yılda final yapmaya hazırlanıyor!

Yönetmen koltuğuna Murat Saraçoğlu’nun oturduğu, başrollerinde Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Çevik, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Saruhan Hünel ve usta oyuncu Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı dizi, bu sezon kan kaybetmeye başlayınca yapımcı Şükrü Avşar işi zirvede bırakma kararı aldı.

Avşar Film, Karagül’ün final yapmasının ardından yine Fox TV’ye yeni bir dizi hazırlayacağı da gelen haberler arasında.

KARAGÜL 95. BÖLÜM FRAGMANI

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ebru ve Narin büyük yüzleşmeye doğru adım adım ilerlerken, Narin, Ebru’yu durdurabilmek için her yolu deniyor. Ama bunun sonunda daha da çıkmaza giriyor. Hayatının artık eskisi gibi olmayacağını bilen Narin son çırpınışlarını yaşıyor. O kaçtıkça hiç beklemediği yerlerden büyük sırrın açıklarıyla eziliyor.

Haberin Devamı

Şimdi de katil mi oldum korkusu yaşayan Narin, Ebru’nun başına gelenleri saklamak için neler yapacak? Oğlunu geri almaya kararlı olan Ebru, diğer yandan ondan habersiz yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan kızlarını nasıl geri kazanacak?

Diğer tarafta Kendal bir yandan Melek’i evlendirmek için uğraşırken diğer yandan da Kenan’la kıyasıya savaşına devam ediyor. Bütün konak sırrın açığını kapamaya çalışırken, Özlem ise hiç beklemediği bir sevgiyle tanışıyor. Mehdi’ye olan bağlılığı gittikçe artan Özlem, bundan sonrası için nasıl bir plan hazırlayacak?