Gündem Karagül yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Karagül yeni sezonu ne zaman başlayacak?

05.09.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

İki sezondur ekranlarda fırtınalar estiren Karagül üçüncü sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Büyük sürprizleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla dizi severleri etkilemeyi başlayan Karagül yeni sezonu için karar verildi. Peki Karagül yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Karagül yeni sezonu ne zaman başlayacak

Fox ekranlarının iddialı yapımı Karagül yeni sezonu büyük bir merakla beklenirken, yayınlanan fragmanla beklenen haber geldi. Nefes kesen bir final ile ekranlara ara veren Karagül 89. bölümü ile 18 Eylül Cuma akşamı Fox Tv'de!

Haberin Devamı

Yapımcılığını Avşar Film'in, yönetmenliğini ise Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, başrollerini ise Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül 89. bölümü ile 18 Eylül Cuma akşamı Fox Tv'de izleyicilerinin karşısına çıkacak.

KARAGÜL SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Karagül sezon finalinde; oğlunun mezarının boş olduğunu gören Ebru, artık her şeyi öğrenmeye kararlıydı. Ve beklenmedik bir sonuca, oğlunun sözde mezarının Kendal tarafından alındığı bilgisine ulaştı. Soluğu Gaziantep'te Kendal'ın yanında alan Ebru, ne olursa olsun gerçeğe ulaşacaktı.

Ebru oğlunun peşinden koşarken, Narin İstanbul'da olan olaylardan habersiz bir şekilde Oğuz'la evliliğe doğru giden ilk adımı atmaya hazırlanıyordu. Ebru, oğlunu bulmak için oradan oraya koştururken; Kendal Kenan'dan intikamını hiç beklemediği bir şekilde aldı. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Kadriye, Baran ve herkesin içinde gerçeği açıkladı!