Gündem Kardeşi ile yengesini öldüren şüpheliden şok sözler! Bir anlık öfkeyle yaptım

Kardeşi ile yengesini öldüren şüpheliden şok sözler! Bir anlık öfkeyle yaptım

09.02.2022 - 14:37 | Son Güncellenme:

İstanbul Silivri’de eşiyle ayrılmalarına sebep olduklarını iddia edip kavga ettiği kardeşi ve yengesini öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi. Olaydan sonra polise teslim olan şüphelinin ifadesinde "Bir anlık öfkeyle yaptım" söylediği öğrenildi.

Kardeşi ile yengesini öldüren şüpheliden şok sözler Bir anlık öfkeyle yaptım

Silivri, Yeni Mahalle'de dün meydana gelen olayda eşiyle 2,5 ay önce boşanan Cemal Kurt (54), kardeşi Ahmet Kurt (47) ve yengesi Türkan Kurt (55) ile tartışmaya başladı. Eşiyle aralarının bozulması ve boşanmalarından kardeşi ile yengesini sorumlu tuttuğu öğrenilen Cemal Kurt, bir anda silahını çekerek kurşun yağdırdı. Saldırı sonucu Ahmet-Türkan Kurt çifti hayatını kaybetti. Şüpheli ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Haberin Devamı

Şüphelinin sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğünde yapıldı. Cinayet Büro Amirliği'nde işlediği cinayetleri itiraf etti. Kardeşi ve yengesiyle arasının bozuk olduğunu söyleşen şüphelinin olayı bir anlık öfkeyle yaptığını söylediği öğrenildi.

Cemal Kurt, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 

CEMAL KURT'UN ESKİ EŞİ KONUŞTU

Cemal Kurt'un eski eşi Gülhan Tosun, "Kızımı hastaneye götürmüşlerdi onlar. Hastaneden eve geldiler. Kızımı çocuklarımın yanına bıraktım. Onlar da pazardan alışveriş yapmışlardı. Önce ben indim arabadan.

Eve çıkarken onu görmedim. Kapısının açık olduğunu gördüm. Yukarı çıkmış. Kendi evinin kapısını açmış. 'Oraya gir' dedi bana. Yapma çocuklarımız var dedim. Elinde silah vardı. Ablama binaya girme dedim. Merdivenlerden çıkarken silahla ablamı vurdu. Bu olayı annesi ve abisi yaptırdı." dedi.