Gündem Kars'ta kadın kıyafetiyle dolaşan erkeğin kimliği belli oldu!

Kars'ta kadın kıyafetiyle dolaşan erkeğin kimliği belli oldu!

20.06.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

Kars'ta halkı tedirgin eden, polisin aradığı kadın kıyafetiyle dolaşan sırt çantalı erkeğin D.E.Ş (17) olduğu ortaya çıktı.

Karsta kadın kıyafetiyle dolaşan erkeğin kimliği belli oldu

Kars merkez Halitpaşa Mahallesi'nde perşembe günü saat 06.30 sıralarında vatandaşlar, kadın kıyafeti giymiş, sırt çantasıyla dolaşan erkeği fark edip, fotoğrafını çekerek polise haber verdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine bölgeye gelen polisi gören şüpheli, sırt çantası ve eşyalarını bırakarak kaçtı. 4 bin 500 nüfuslu mahallede bir gün sonra sabah saatlerinde aynı kişi, bir kez daha ortaya çıktı. Tanrıverdi Caddesi ile Anıl Sokak'ta görülen şüpheliyi yakalamak için polis alarma geçti. Bölgeye gelen ekipler, cadde ve sokaklarda arama yaptı. Mahalledeki metruk binalar dahil, inşaat alanlarını didik didik arayan polis, şüpheliye ulaşamadı.

Karsta kadın kıyafetiyle dolaşan erkeğin kimliği belli oldu

AKRABALARININ YANINA TATİLE GELMİŞ

Halitpaşa Mahallesi'nde yaşayanları tedirgin eden olayın basına yansımasının ardından şüphelinin Bayrampaşa Mahallesi'nde oturduğu yakınıyla birlikte polis merkezine geldiği öğrenildi. D.E.Ş'nin akrabalarının yanına tatile geldiği ve psikolojik sorunları bulunduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

D.E.Ş.'nin oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenip takip edildiğini düşündüğü için kadın kıyafetleriyle dolaştığı belirlendi. D.E.Ş.'nin tedavi için Harakani Devlet Hastanesi'ne yatırıldığı bildirildi.