Gündem Kartal’da ‘sıralı intihar’ dehşeti

Kartal’da ‘sıralı intihar’ dehşeti

25.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Kartal’da dün üç kişinin toplu intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü. Dehşete düşüren olay Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir binanın üçüncü katında yaşandı.

Kartal’da ‘sıralı intihar’ dehşeti

FERİT ZENGİN İstanbul - Arkadaş oldukları belirlenen Cemre Bilmez (20), Mehmet Bilal B. (23) ve Yusuf İslam B. (23), iddiaya göre evde bir araya gelerek önceden temin ettikleri silahla sıralı intihar girişiminde bulundu. Sevdiklerine hitaben not ve mektup yazan gençlerden Cemre Bilmez hayatını kaybederken, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Mehmet Bilal B. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olayın şüphelisi ve görgü tanığı olarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Yusuf İslam B. ifadesinde, “Biz üç arkadaş intihar etmek için anlaştık. Sabah bir araya geldik. Bir arkadaşımızdan tabanca aldık. Cemre ve Mehmet Bilal tabanca ile başlarına ateş ettiler. Onları o halde görünce, korkup vazgeçerek sağlık ekiplerine haber verdim” dedi.

Olayla ilgili savcılıkça soruşturma başlatılırken, polis, Yusuf İslam B. ile ağır yaralı Mehmet Bilal B.’nin barut izi ve el svap örneklerini aldı.