Gündem Kartal’daki bir evde 2 genç kızı öldüren katil zanlısının son görüntüleri ortaya çıktı

Kartal’daki bir evde 2 genç kızı öldüren katil zanlısının son görüntüleri ortaya çıktı

10.01.2023 - 09:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Kartal’da 2 genç kız bir evde ölü bulundu. 1 erkek şahıs ise bilekleri kesilmiş halde hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden genç kızların katil zanlısının cinayet gününde evine yakın bir markete giderek alışveriş yaptığı anlar ortaya çıktı.

Olay, Kartal Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski erkek arkadaşı MustafaPayan'ın evine giden Dilara Gültay ve arkadaşı Cansu Demirel evde ölü bulundu. Bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa Payan isimli şahsın ise hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis ekipleri evde yaptığı aramalarda uyuşturucu madde, fare zehri ve şizofreni ilaçları ele geçirdi.

Haberin Devamı

Gültay'ın eski sevgilisi olan ve bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa Payan'nın (24) dün sabah saat 09.23 sıralarında polis merkezini arayarak kız arkadaşının kendisini aldattığını öne sürüp, "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" diyerek ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Dilara Gültay’ın ailesinin ise, "Kayıp ihbarı verdik, şimdi arkadaşının evinin önündeyiz. Arkadaşı kızlara bir şey yaptım demiş ve evden kaçmış, kapıyı açan yok. Kızları öldürmüş olabilir" şeklinde ihbarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Kartal’daki bir evde 2 genç kızı öldüren katil zanlısının son görüntüleri ortaya çıktı

KATİL ZANLISI CİNAYET GÜNÜ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olayın yaşandığı gün şüphelinin, evinin yakınında bulunan bir markete saat 16.30 sıralarında giderek alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.