Gündem Katil, Pınar’ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti

Katil, Pınar’ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti

22.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul, Küçükçekmece’de ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunulan Pınar Damar (32) her yerde aranırken bir gün sonra Bağcılar’da ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulundu.

Katil, Pınar’ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti

FERİT ZENGİN İstanbul - Olayın şüphelisi olan kuzeninin kocası Metin Aydın Adli Tıp Kurumu önünde diğer aile üyeleri ile beklerken gözaltına alınmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen şüpheli Aydın’ın (35) önce cinayeti inkâr etmesine rağmen daha sonra bütün detayları ile anlattığı ortaya çıktı. Poliste ifade veren zanlı, 7 yıldır N.G. ile imam nikâhlı olarak yaşadığını, Damar’ın da eşinin amcasının kızı olduğunu söyledi. Damar’la ilişkilerinin olduğunu, 4 yıl önce başladığını iddia eden Metin Aydın, olay günü Pınar’ın başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığını öğrendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Başakşehir’de otomobille gezdiklerini anlatan Aydın’ın “Konuşurken aramızda tartışma çıktı. Ona tokat attım. Başını aracın orta direğine çarptı. Sonra onu elimle boğdum, kaçtım” dediği öğrenildi. Zanlı “nitelikli kasten öldürme” suçundan nöbetçi sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklandı.