Gündem Kazanım Değerlendirme Sınavı soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı 2021? Kazanım Değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kazanım Değerlendirme Sınavı soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı 2021? Kazanım Değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

27.10.2021 - 12:37 | Son Güncellenme:

Kazanım Değerlendirme Sınavı cevap anahtarı ile ilgili detaylar öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Kazanım değerlendirme uygulaması, 26-27 Ekim'de, 7, 8, 11 ve 12. sınıfların öğrenme kayıplarını tespit etmeye yönelik gerçekleştiriliyor. Peki Kazanım Değerlendirme Sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanır, sonuçlar ne zaman belli olacak?

Kazanım Değerlendirme Sınavı soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı 2021 Kazanım Değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanacak

Kazanım Değerlendirme Sınavı, ürkçe, matematik ve fen bilimlerinde öğrenme kayıplarını tespit etmeye yönelik yapılıyor. 26-27 Ekim gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavı soruları ve cevap anahtarının yayımlanacağı tarih merak konusu. Peki Kazanım Değerlendirme Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kazanım Değerlendirme Sınavı sonuçları MEB tarafından açıklanacak. Ancak henüz sonuçların açıklanacağı tarih belli olmadı.

KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI MI?

Kazanım Değerlendirme Sınavı kitapçıkları en erken bir gün sonra öğrencilere dağıtılabileceği açıklandı. Cevap anahtarı ile detay gelince habere eklenecek.