Gündem Kendisiyle aynı kıza aşık olan arkadaşını öldürdü

Kendisiyle aynı kıza aşık olan arkadaşını öldürdü

27.02.2024 - 16:11 | Son Güncellenme:

İzmir'de tartıştığı üniversite öğrencisi Nebi Özdemir'i (22) bıçaklayarak öldüren şüpheli O.G. (19), adliyeye sevk edildi. O.G.'nin polisteki ifadesinde, Özdemir ile aynı kıza arkadaşlık teklif ettikleri için aralarında husumet olduğunu, sokakta karşılaşınca da çıkan kavgada olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Kendisiyle aynı kıza aşık olan arkadaşını öldürdü

Olay, dün saat 17.00 sıralarında, Sarıyer Mahallesi 5714/42'nci Sokak'ta meydana geldi. Gaziantep'ten gelen Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı'nda okuyan Nebi Özdemir, sokakta O.G. ile karşılaştı. İddiaya göre, ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. O.G., yanındaki bıçakla Özdemir'i 2 bacağı ve göğsünden bıçakladı.

Haberin Devamı

Kendisiyle aynı kıza aşık olan arkadaşını öldürdü

Özdemir yaralandı, şüpheli ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Özdemir, ambulansla kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. O.G., polis ekiplerinin çalışmasıyla Güzelbahçe ilçesinde, suç aletiyle yakaladı.

Kendisiyle aynı kıza aşık olan arkadaşını öldürdü

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilen O.G.'nin ifadesinde; Nebi Özdemir ile bir süre önce aynı kıza arkadaşlık teklif ettikleri için aralarında husumet olduğunu, sokakta karşılaşınca da çıkan kavgada olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından O.G., adliyeye sevk edildi.