Gündem Kılıçla taksi durağına saldıran şüpheli serbest bırakıldı

Kılıçla taksi durağına saldıran şüpheli serbest bırakıldı

28.12.2020 - 15:49 | Son Güncellenme:

Ataşehir'de kılıçla taksi durağına saldıran Emrah G., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İfadesinde olay günü alkolün etkisinde olduğunu söyleyen Emrah G., "Olay esnasında benim kullandığım iddia edilen kılıca benzer alet nasıl ne şekilde geçti bilmiyorum. Ben pişmanım" dedi.

Önceki gece Ataşehir'de kılıçla taksi durağına saldırdığı gerekçesi ile gözaltına alınan Emrah G. emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunda olay gecesi evinde alkol aldığını, daha sonra da sohbet etmek için önceden çalıştığı taksi durağına gittiğini söyleyen Emrah G., "Alkole bağlı olarak aşırı derecede sarhoş oldum. Daha sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde hastanedeydim. Yaptığım eylemleri daha sonra bana anlattılar. Ben bu eylemleri gerçekleştirecek kişi değilim. Eray K., Yavuz Y. ve Salih D.'yi daha önce aynı durakta çalıştığım için tanırım, arkadaşım olurlar" dedi.

Haberin Devamı

"KILICA BENZER ALET NE ŞEKİLDE ELİME GEÇTİ BİLMİYORUM"

Emrah G., "Olay esnasında benim kullandığım iddia edilen kılıca benzer alet ne şekilde elime geçti bilmiyorum. Ben pişmanım. Olayda yaralandığım içinde Salih, Eray ve Yavuz'dan şikayetçi değilim. Kendilerinden özür dilerim" dedi.