Gündem Kiralık Aşk 38. son bölümde büyük oyun! - İzle

Kiralık Aşk 38. son bölümde büyük oyun! - İzle

17.03.2016 - 09:33 | Son Güncellenme:

Star ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü yayınlandı. Severek izlenen Kiralık Aşk 38. bölümde Sude ve Deniz'in hain planı suya düştü. Heyecanın dorukta olduğu Kiralık Aşk yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 38. son bölümde büyük oyun - İzle

Yayınlandığı ilk günden beri reytingleri alt üst eden Kiralık Aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sürprizlerin, romantizmin ve bol çekişmenin adresi Kiralık Aşk 38. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 38. yeni bölümü ile 18 Mart Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 38. BÖLÜM ÖZETİ

Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı. Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak?

Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?

KİRALIK AŞK 38. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



KİRALIK AŞK 38. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

Kiralık Aşk 38. son bölümde büyük oyun - İzle

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK'TA SÜRPRİZ İSİM!

Kiralık Aşk dizisine geçtiğimiz hafta; ekranların sevilen ismi, ünlü sunucu “Saba TÜMER”, konuk olmuştu. Yayınlanan Kiralık Aşk’ın 37. Bölümüne Koray (Onur Büyüktopçu) ‘ın eski bir arkadaşı olarak katılan Saba Tümer, dizide gerçek hayatta olduğu gibi ünlü bir televizyon yıldızını canlandırdı.

Ünlü sunucu Saba Tümer ve oyuncular, sergi sahnesinin çekiminde eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kiralık Aşk 38. son bölümde büyük oyun - İzle

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur.Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.