Gündem Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - izle

05.04.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk dizisi 41. yeni bölümü ile yarın akşam Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Heyecan dolu yeni bölümü ile sevenleriyle bulaşacak olan Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı günler öncesinde yayınlandı. İşte Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Star'da yarın akşam yayınlanacak olan Kiralık Aşk yine yepyeni bir bölüm ile ekaran gelmeye hazırlanıyor. Heyecan, aşk ve tutkunun bir arada yaşandığı Kiralık Aşk dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne Ömer ve Defne arasındaki yatak sahneleri damga vurmuştu. Büyük yankı uyandıran bu sahnelerin sansürlenmemiş hali oldukça yankı uyandırdı. Peki Kiralık Aşk yeni bölümünde neler olacak? İşte Kiralık Aşk Kiralık Aşk 41. bölüm fragmanı ve son detaylar...

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 41. yeni bölümü ile 8 Nisan 2016 Cuma akşamı Star'da.

KİRALIK AŞK 41. BÖLÜM BASIN ÖZETİ GELDİ!

DEFNE VE ÖMER ÇOK MUTLU…

Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutlular. Baş başalar ve bu anın bitmesini istemiyorlar. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlar.. Ömer ve Fikret’in planladığı defile günü geldi çattı. Sude, Yasemin ve Sinan’ı öğrendi. Bakalım Sude şimdi ne yapacak ? Deniz’de Cherie ile ortaklığını bitiriyor. Yasemin’in kendisine yeni bir yatırımcı bulması lazım şimdi. Yasemin bu dar boğazdan nasıl ve kiminle çıkacak ?

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Fikret ve Ömer nihayet yüzleşiyor... Ömer armanın Fikret’e ait olduğunu öğrenirse, Defne’nin korktuğu başına gelir mi?
Mahalleye bir misafir geliyor. Sürpriz misafir ortalığı karıştıracak. Yoksa kıskançlık krizi fırtınası mı geliyor?
Kiralık Aşk sürükleyici ve heyecanlı yeni bölümü ile Cuma günü 20:00’de Star TV’de.

KİRALIK AŞK 40. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk son bölümünde, Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde. Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister.

Kiralık Aşk 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Bu sahnelerin aksine daha önce bir dergiye röpörtaj veren dizin sevilen oyuncusu Elçin Sangun, muhabirin "Oyunculuk adına kurallarınız var mı? Rolünüz neyi gerektirirse yapar mısınız?" sorurunu şöyle yanıtlamıştı. "Rolü dikkatle seçiyorum. Yapamayacağım bir durum varsa ya bunu konuşup çözmenin yoluna bakarım ya da Ben yapamayacağım” derim. Çıplaklık beni zorlar" demişti.... Uzun süre konuşulacağa benzeyen sahnelere ikilinin gerçek hayattaki sevgililerinin ne tepki vereği ise şimdiden merak konusu...

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ'TAN ÖPÜŞME SAHNELERİ İÇİN AÇIKLAMA

Kiralık Aşk dizisinde öpüşme sahneleriyle gündeme oturan Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’ın kızdığına yönelik haberler üzerine açıklama yaptı.

Partneri Elçin Sangu ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Gupse Özay ile tartıştığı iddia edilen oyuncu, konuya son noktayı koydu: Böyle haberler doğru değil. İkimiz de oyuncu ve profesyonel insanlarız.

KİRALIK AŞK'IN YASEMİN'DEN FLAŞ KARAR!

Kiralık Aşk'ın Yasemin'inden flaş karar! Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Öztürk kalbini ünlü bir reklamcıya kaptırdı. Yıldırım aşkına tutulan güzel oyuncu mayıs ayında yeniden nikâh masasına oturacak. Sinem Öztürk, Kiralık Aşk tatile girdiği zaman nikah masasına oturacak.

Güzel oyuncu Sinem Öztürk yeniden nikâh masasına oturacak. Rol aldığı dizide çalışırken tanıştığı görüntü yönetmeni Bekir Toplar'dan bir ay önce ayrılan Sinem Öztürk, yıldırım aşkına tutuldu. Ayrıldıktan bir hafta sonra ünlü bir reklamcıya âşık olan güzel oyuncu, üç gün içinde evlilik kararı aldı.

Haberin Devamı

MAYISTA DÜĞÜN VAR

Nikah için gün almaya çalışan çift, dizilerin tatile girdiği mayıs sonunda karar kıldı. Bugüne kadar iki kez evlenen oyuncu daha önce verdiği röportajda evlilikle ilgili, "Sadece evlenmiş olmak veya çocuk için asla evlenmem. Mantık evliliğine çok karşıyım. Aşk evliliği olmalı." demişti.

Sinem Öztürk kimdir?

Tam ismi ile Gözde Sinem Öztürk, 9 Ocak 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü okudu. Toplamda 26 kısa metrajlı film, 8 kısa filmde oynadı. Şu an Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırıyor.