Gündem Kiralık Aşk 52. bölümü sezon finalinde çok konuşulan sahne! - İzle

Kiralık Aşk 52. bölümü sezon finalinde çok konuşulan sahne! - İzle

28.06.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

Kiralık Aşk sezon finalinde Defne ve Ömer kavuştu. Ekranların fenomen dizisi Kiralık Aşk sezon finali yaptı. Dizide düğün hazırlıkları sürerken bir anda her şey alt üst oldu. Kiralık Aşk dizisi sezon finali ve detaylar haberinizde...

Kiralık Aşk 52. bölümü sezon finalinde çok konuşulan sahne - İzle

Kiralık Aşk dizisi sezon finali ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Güçlü oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk dizisi sezon finali son gelişmeleri haberimizde. İşte Kiralık Aşk 52. bölümü sezon finalinde yaşananlar...

Haberin Devamı

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, Kiralık Aşk 52. bölüm sezon finali ile 24 Haziran Cuma akşamı 20.00’da Star’da ekrana geldi.

Kiralık Aşk yeni sezonu Eylül aylarında başlayacağı bekleniyor!

GÜNDE 450 SELFİE ÇEKTİRİYORUM!


Yıldızı “Kiralık Aşk” dizisiyle parlayan Barış Arduç, selfie rekoruna gidiyor.

Genç oyuncu, Vogue Türkiye’ye verdiği röportajda birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir hayranını kırmadığını söyledi: “İşin naif tarafından bakmaya çalışıyorum. Birileri var, bunların da çoğu genç. Ve onların seni seviyor olması harika bir şey. Hepsini çok seviyor ve elimden geleni yapıyorum. Günde 400-450 selfie çektiriyorum. Ama geçen gece 11’de kapım çaldı. İki genç kız, arkasında da sekiz-dokuz 50’li yaşlarında teyze. İşte bu duruma itirazım var!”

Kiralık Aşk 52. bölümü sezon finalinde çok konuşulan sahne - İzle

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

KİRALIK AŞK 52. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI



KİRALIK AŞK SEZON FİNALİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak? Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi?

Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor?
Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi? Büyük ayrılık kapıda! Aşıklar paramparça. Yüzükler atıldı. Peki şimdi ne olacak?
Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor. Neriman'ın beklenmedik hamlesi aşıkları bir araya getirebilecek mi? Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne? Ömer'le aynı dertten muzdarip olan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden medet umuyor? Ve nihayet Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdaya dahil mi?

Haberin Devamı
KİRALIK AŞK DİZİSİNDE SÜRPRİZ AYRILIK!

Defne karakterine hayat veren Elçin Sangu'nun diziden ayrılan çalışma arkadaşı için veda mesajı paylaştı.

Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandıran Elçin Sangu, diziden ayrılan makyöz arkadaşı Ayşegül Kartal’a Instagram hesabından teşekkür ederek, “Seninle veda diye bir şey yok. Adresin, telefonun elimde” notunu yazdı.

Dizinin cumartesi günü yayınlanan sezon finali öncesinde Elçin Sangu, rol arkadaşı Barış Arduç'la birlikte sosyal medyadan üst üste paylaşımlar yaparak yeni sezonda görüşmek üzere hayranlarına veda etmişti.

Kiralık Aşk 52. bölümü sezon finalinde çok konuşulan sahne - İzle

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Haberin Devamı

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.

Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Defne-Elçin Sangu,
Ömer-Barış Arduç,
Sinan-Salih Bademci,
Yasemin-Sinem Öztürk,
Neriman-Nergis Kumbasar,
Necmi-Levent Ülgen,
Hulusi-Ferdi Merter,
Esra-Melisa Giz Cengiz,
Türkan-Hikmet Körmükçü,
İsmail-Kerem Fırtına,
Nihan-Sanem Yeles
Koray-Onur Büyüktopçu,
Serdar-Osman Akça,
Vedat-Ender Sakallı.

Haberin Devamı

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç (d. 9 Ekim 1987, İsviçre) Türk dizi, ve sinema oyuncusu.

İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüyen daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanıştıktan sonra profesyonel oyunculuğa adım attı.

İlk olarak Küçük Hanımefendi (2011) , Dinle Sevgili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme (2012), Bugünün Saraylısı (2013-14) ve Racon: Ailem İçin (2015) adlı dizilerde oynayarak adını iyice duyurdu.

Kendisine şimdiki popülerliğini kazandıran Kiralık aşk (2015) adlı diziyle şöhretini iyice pekiştirdi. Oynadığı televizyon dizilerinin dışında sinema filmlerinde de yer alan oyuncu, aynı zamanda aktif olarak destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirmektedir.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından Artvin'lidir. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. 8 yaşında ailesiyle beraber yurtdışından Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilkokulu Sakarya ve Gölcük'te bitirdi. 17 Ağustos 1999'da Gölcük'te yaşanan deprem sebebiyle ailesi ile beraber Bolu'ya taşınmak zorunda kaldı.Ortaokulu ve Lise 1. sınıfı Bolu da okuduktan sonra, lise 2. sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama 'da oyunculuk eğitimi aldı.[5] Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı.

Barış Arduç, ilk başrol deneyimi olan ve 2015 Mart ayında ATV 'de ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Mehmet Aslantuğ , hande doğandemir , Tomris İncer gibi isimlerle birlikte oynamış ve dizide Mehmet Aslantuğ 'un canlandırdığı Kenan Korhan adlı bir mafya babasının, evlatlığı ve sağ kolu olan Tekin Atan karakterini canlandırmıştır. Ancak dizi reytinglerde başarılı olamadığı için 4 bölüm sonra yayından kaldırılmıştır.

Arduç, 2015'in Haziran ayında star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ona bugünkü popülerliğini kazandıran, yönetmenliğini Metin Balekoğlu ve Barış Yöş'ün yaptığı senaryosunu Meriç Acemi 'nin kaleme aldığı Kiralık Aşk adlı dizide Elçin Sangu, Salih Bademci, Nergis Kumbasar, levent ülgen gibi isimlerle birlikte oynadı.Dizide yakışıklılığıyla ün salmış aynı zamanda genç yaşında başarılı bir ayakkabı tasarımcısı ve işadamı olmuş Ömer İplikçi karakterini canlandıran Arduç, oynadığı karakterle Türkiye ve Orta Doğu'da büyük bir hayran kitlesi elde ederken birçok ödülünde sahibi oldu. Yaz aylarından beri yayınlanmaya devam eden Kiralık Aşk dizisi kısa sürede ekranların en sevilen işlerinden biri haline gelirken reytinglerde ve sosyal medyada yakaladığı hatırı sayılır izlenme & konuşulma oranları ile büyük bir başarı elde etti.Öyle ki dizinin bölüm fragmanları bile Youtube'da yayınlandığı anda milyonları aşan izlenme sayısına ulaştı.

Barış Arduç 2015 yılında Derimod firmasının Reklam yüzü oldu. Alametifarika tarafından hazırlanan, prodüksiyonu Böcek Yapım’a ait olan ve Barış Arduç’un 6 farklı sevgilisi olan bir kazanovayı canlandırdığı reklam filminin yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak yaptı. "Ayağımda Derimod" sloganı ile yola çıkılan kampanyanın fotoğraf çekimi Türkiye’nin önde gelen Moda fotoğrafçısı Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştirildi. Reklam kampanyası, 21 Ekim 2015 tarihinden itibaren televizyon, billboard, internet siteleri ve dergilerde yerini almaya başladı.