Gündem Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

24.11.2016 - 14:52 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk 62. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Kiralık Aşk'ın 63. bölüm fragmanı da son bölümün ardından yayınlandı. Ömer ve Defne'nin evde başbaşa kaldığı anlarda ortalık fena karışıyor..

Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği Kiralık Aşk'ın başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Levent Ülgen, Kerem Fırtına ve Sanem Yeles paylaşıyor. Fenomen dizi Kiralık Aşk Cuma akşamları saat 20:00'de Star TV'de.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 63. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK 62. BÖLÜM ÖZETİ

Ömer ve Defne birlikte bir ev partisi yapmaya karar veriyorlar. Birlikte market alışverişine çıkıp, dostlarını ağırlamak için yemek yapacaklar. Her şeyin çok güzel gittiği bu partide, Ömer'in başına kimsenin beklemediği bir şey geliyor.

Kiralık Aşk dizisinde Pamir çekişmesi nihayet sonlanıyor. Defne gerçeği öğrenecek mi? Ömer, Hulusi konuşması nelere gebe? Hulusi, kalemi kırıyor ve Neriman nihayet ettiğini buluyor. Ortalık fena karışacak!

Ömer ve Defne, Defne'ye ilk teklif yaptıkları yerde buluşup, her şeyi bir bir konuşuyorlar. İlk günlerden bu yana, neler oldu, nasıl oldu, neler yaşadılar her şey gün yüzüne çıkıyor.

Haberin Devamı

Fuar bahanesiyle, herkes yola çıkıyor. Fuarda işler karıştıkça karışıyor. Ömer, Defne'ye şahane bir öpücük sözü veriyor ama en beklenmeyen zamanda. Bakalım nerde ne zaman şaşırtacak Defne'yi? sorusunun cevabı Kiralık Aşk'ın son bölümünde belli oldu.

Herkesin aklına tek bir isim geliyor; Defne... Peki Defne, Ömer'i ikna edebilecek mi? Kiralık Aşk'ta neler olacak? Diğer yandan Sinan, Seda’ya söz verdiği için Ömer'i ikna etmesi lazım.Ömer'i kim ikna edebilir? Şimdi neler olacak? tüm soruların yanıtı bu akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk 62. bölümünde yanıt bulacak...