Gündem Kırgın Çiçekler 49. son bölümde şoke eden olay! - İzle

Kırgın Çiçekler 49. son bölümde şoke eden olay! - İzle

05.06.2016 - 13:19 | Son Güncellenme:

Atv'de Kırgın Çiçekler rüzgarı esti. Pazartesi akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı ilk günden bu yana, hayran kitlesini her geçen gün arttıran Kırgın Çiçekler dizisi son bölümde heyecan doruktaydı. Kırgın Çiçekler 49. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Kırgın Çiçekler 49. son bölümde şoke eden olay - İzle

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler 49. son bölümü ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 49. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Songül, Meral’e engel olabilecek mi?

Meral, İhsan'ı öldürmek için önüne çıkınca ummadığı olayların içine düşer. Eylül, açtığı dava ile Büşra'nın hayatını zorlaştırdığını düşünerek vicdan azabı içindedir. Kızlar ve Feride davadan vazgeçmemesi için baskı yaparlar. Nazan tarafından sürekli eleştirilen Defne, başarılı olduğunu ispatlamak için kendini büyük bir tehlikeye atar. Kemal tutuklanınca cezaevinde öldürüleceği için korku içindedir. Kızları tehdit etmek için eline büyük bir fırsat geçirir…

KIRGIN ÇİÇEKLER 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER HAKKINDA

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER'İN OYUNCULARI

Özgür Çevik :Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar :Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz :Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız :Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Haberin Devamı

Hazar Motan :Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak : Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede

Aleyna Solaker : Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

Özgür Çevik kimdir?

Kırgın Çiçekler 49. son bölümde şoke eden olay - İzle

(d. 27 Mayıs 1981, Ankara), Türk oyuncu ve şarkıcı.Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te Kocaeli Anadolu Lisesi'nde okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.

Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150. bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı. Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı. Show TV'de "Gece Sesleri" adlı dizide başrol canlandırdı ve ardından "Balkan Düğünü"nde oynadı.Oyuncu şimdilerde ise Atv'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' adlı dizide 'Toprak' rolünde başrol oyuncusudur.