Gündem Kırgın Çiçekler 7. son bölümü yine nefes kesti - İzle

Kırgın Çiçekler 7. son bölümü yine nefes kesti - İzle

11.08.2015 - 08:58 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında dün akşam Kırgın Çiçekler dizisi fırtınası esti. Kırgın Çiçekler dizisinin nefes kesen son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kemal'i öldürmekle suçlanan kızlar cezaevine girerler. Ancak suçu bir başkası üslenince kızlar tekrar serbest kaldı. İşte 'Kırgın Çiçekler 7. son bölümde kızların suçunu kim üstlendi?' sorusuna şok yanıt...

Kırgın Çiçekler 7. son bölümü yine nefes kesti - İzle

Kırgın Çiçekler dizisi son bölümü izleyicilerinin karşısına sürpriz sahneleriyle çıktı. Kırgın Çiçekler 7. bölümde Serkan'ın annesinin polise giderek, ihbarda bulunması ortalığı fena karıştırdı. Ancak, Kırgın Çiçekler son bölümünde sürpriz bir isim kızların suçunu üstlendi.

KIRGIN ÇİÇEKLER 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI - İZLE

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler 7. bölümü unutulmaz sahneleriyle ekrana geldi. Yetimhanede yetişen 5. kızın hikayesini anlatan dizinin bu bölümünde kızları çok zor günler bekliyor. Kemal'in yeniden ortadan kaybolmasıyla kızların başı belaya giriyor. Kırgın Çiçekler son bölümünde Serkan'ın annesi, oğlunu kızlardan uzak tutmak istedi ve bu niyetle cinayet ihbarında bulundu. Arkadaşlarını korumak isteyen Eylül ise tüm suçu üstleniyor. Başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi genç isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler 7. bölümü 10 Ağustos Pazartesi akşamı Atv ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

Kırgın Çiçekler 7. son bölümü yine nefes kesti - İzle


KIRGIN ÇİÇEKLER 7. BÖLÜM ÖZETİ

Yayınlandığı her hafta reytingler alt üst eden Kırgın Çiçekler son bölümünde evlilik telifi, çıkma teklifi gibi dizinin aşıklarının güzel anlar yaşadığı sahneler ekrana geldi gibi kötü bir sürpriz de vardı. Her hafta farklı bir gelişmenin ekrana geldiği Kırgın Çiçekler'in bu bölümünde; Feride, Toprak'ın evllilik teklifini, Eylül de Serkan'ın çıkma teklifini kabul etti Ancak, Serkan'ın annesinin polise giderek, ihbarda bulunması ortalığı fena karıştırdı.

Haberin Devamı

Cinayet ihbarından sonra kızlar zor durumda düştü. Serkan, annesine Kemal'i denize kendisinin ittiğini söylese de kızların nezarethaneye atılmasına engel olamadı. Eylül ise arkadaşlarını ateşe atmamak adına tüm suçu üstlennek ve her şeyi itiraf etmek için harekete geçecekken Mesude şok bir şekilde kızların suçunu üstlendi.

KIRGIN ÇİÇEKLER YİNE ZİRVEDE

Tüm kişilerde 5.83 izlenme oranı ve 22.06 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 4.39 izlenme oranı ve 18.02 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Dün akşam ATV ekranlarında altıncı bölümü yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

Yetimhane kızlarının hikâyesini anlatan dizi, izleyiciyi her bölümde duygu yüklü sahnelerle etkiliyor.

Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker yer alıyor.