Gündem Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Eylül yaşayacak mı?

Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Eylül yaşayacak mı?

04.03.2017 - 14:20 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kırgın Çiçekler'de Eylül yaşam savaşı veriyor. Yetimhanedeki herkes Eylül'ün gözlerini açması için dua ediyor. Peki Eylül hayatta kalabilecek mi? Kırgın Çiçekler duygusal anları ile bu akşam ATV ekranında...

Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Eylül yaşayacak mı

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner ve Zeynep Irgat'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 74. bölümü ile 6 Mart Pazartesi akşamı Atv'de ekrana gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 74. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta, Kızlar ve Feride Kemal'in verdiği adreste Eylül'ü bulamayınca korku içinde kalırlar. Kemal yalan söylediğini itiraf edince Mesude, Kemal'e saldırır. Umutlar tükenmek üzereyken polise gelen sürpriz bir ihbarla herkes şok olur. Polis Eylül'ü bulur. Eylül hastanede yaşam savaşı verirken, Mesude kendini suçlayarak intihar girişiminde bulunur. Suçunun ortaya çıkmasıyla kapana kısılan Kemal, polisin elinden kurtulmak için kimsenin aklına gelmeyen bir yol seçer.

KIRGIN ÇİÇEKLER 74. BÖLÜM FRAGMANI