Gündem Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Mesude, intihar ediyor!

Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Mesude, intihar ediyor!

01.03.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayına giren Kırgın Çiçekler 74. yeni bölüm fragmanında Eylül'ün esir kaldığı yer bulunuyor. Açlık ve susuzluktan halsiz düşen Eylül, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Kızının ölümüne dayanamayan annesi Mesude'nin intihar girişimi ise gündeme bomba gibi düşecek. Kırgın Çiçekler 74. bölümü ile 6 Şubat 2017 Pazartesi akşamı Atv'de.

Kırgın Çiçekler 74. bölüm fragmanında Mesude, intihar ediyor

ATV ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler dram yüklü senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölüm ardından 74. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Kemal'in gözünü hastanede açmasının ardından hazırladığı kötü sürpriz herkesi şaşkına çevirecektir.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eylül'ün hala bulunamaması herkesi tedirgin ederken Kemal'in gizlediği yerden çıkarılan Eylül soluğu hastanede alır. Eylül için yaşam savaşı çoktan başlamıştır. Mesude ve kızlar bir an olsun hastanenin kapısından ayrılmaz. Duygusal anların yaşanacağı Kırgın Çiçekler 74. yeni bölüm fragmanı ile 6 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLER 73. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kemal tarafından kapana kıstırılan Cemre ve Serkan inşaat çukurunun içinde ölümle burun buruna gelir. Feride, Toprak ve kızlar Cemre'nin yokluğunu fark ederek telaşlanır. Güney ve Songül nikâh masasına oturunca Sadullah, Songül'ü evlatlıktan reddeder.

KIRGIN ÇİÇEKLER 74. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Ayağa kalkan Mesude, Kemal'i bıçaklar. Kemal ölmek üzereyken hastaneye kaldırılır. Kızlar büyük bir açmazın içine düşer. Eylül'ün hayatının kurtulması için Kemal'in yaşaması gerekmektedir. Endişe ile beklerken, Kemal herkese çok kötü bir sürpriz hazırlar.