Gündem Kırgın Çiçekler 75. bölüm fragmanında Eylül Kemal belasından kurtulamıyor!

Kırgın Çiçekler 75. bölüm fragmanında Eylül Kemal belasından kurtulamıyor!

06.03.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan Kırgın Çiçekler 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler'de hastanedeki yaşam mücadelesinden kurtulan Eylül, bir anda kendisine gelen telefon ile tehdidin bitmediğinin farkına varacaktır. Kemal, hastaneden kurtulup Defne'yi kaçırır. Nazan'dan fidye isteyen Kemal bu konuda başarılı olur. Kırgın Çiçekler heyecan dozu yüksek 75. yeni bölüm ile Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Kırgın Çiçekler 75. bölüm fragmanında Eylül Kemal belasından kurtulamıyor

Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kırgın Çiçekler'de Eylül yaşam savaşı veriyor. Yetimhanedeki herkes Eylül'ün gözlerini açması için dua ediyor. Peki Eylül hayatta kalabilecek mi?

Başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner ve Zeynep Irgat'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler 74. bölümü ile 6 Mart Pazartesi akşamı ATV'deydi.

Haberin Devamı



KIRGIN ÇİÇEKLER 74. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta, Kızlar ve Feride Kemal'in verdiği adreste Eylül'ü bulamayınca korku içinde kalırlar. Kemal yalan söylediğini itiraf edince Mesude, Kemal'e saldırır. Umutlar tükenmek üzereyken polise gelen sürpriz bir ihbarla herkes şok olur. Polis Eylül'ü bulur.

Kırgın Çiçekler 75. bölüm fragmanında Eylül Kemal belasından kurtulamıyor

Eylül hastanede yaşam savaşı verirken, Mesude kendini suçlayarak intihar girişiminde bulunur. Suçunun ortaya çıkmasıyla kapana kısılan Kemal, polisin elinden kurtulmak için kimsenin aklına gelmeyen bir yol seçer.