Gündem Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanında kına gecesinde büyük şok!

Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanında kına gecesinde büyük şok!

15.03.2017 - 14:20 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler dizisi yeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kırgın Çiçekler'in yayına giren 76. yeni bölüm fragmanında Meral, Songül'e kına gecesi yapma konusunda diretiyor. Günün sonunda Songül ve Güney için müzik eşliğinde eğlenceli bir kına gecesi yapılıyor. Ancak Kemal, intikam için kına gecesini basıyor. Kırgın Çiçekler 76. bölümü 20 Mart 2017'de Atv'de.

Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanında kına gecesinde büyük şok

Atv'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde bu hafta Kemal'in hastaneden kaçışı ve yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Eylül ve annesi büyük bir tehlike karşısında. Son bölüm sonrası heyecanla beklenen Kırgın Çiçekler 76. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Dizide bu hafta Songül ve Güney'in kınası var! Tüm kızların bir arada olduğu kına gecesinde intikam için gelen Kemal ise herkese kan kusturacak.. Gerilimi gittikçe arttığı Kırgın Çiçekler dizisinin nefes kesen yeni bölümü 20 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Kemal elinin intikamını almak için yemin eder. Defne'nin aniden ortadan kaybolmasıyla herkes panikler. Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır.

Songül ve Güney, Zehra'nın eski evini kiralar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isterken, Selin peşlerini bırakmaz. Eylül hastaneden taburcu olarak eve döner. Mesude artık iyi bir anne olmaya çalışsa bile Eylül için geçmişin acılarını unutmak zor olacaktır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 76. BÖLÜM FRAGMANI