Gündem Kısmetse Olur yarışmacısı Melis kimdir?

Kısmetse Olur yarışmacısı Melis kimdir?

26.01.2016 - 20:19 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan gündemden düşmüyor. Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da Melis rüzgarı esiyor. Peki Kısmetse Olur yarışmacısı Melis kimdir? İşte detaylar..

Kısmetse Olur yarışmacısı Melis kimdir

Kısmetse Olur yarışmacısı Melis gündemden düşmüyor. Kanal D ekranının sevilen yarışması Kısmetse Olur izleyicileri ekran başına kitlemeye devam ediyor. Hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayının yarıştığı programda Melis Buse Betkayan etkisi her geçen gün artıyor. Peki Kısmetse Olur yarışmacısı Melis kimdir? İşte detaylar..

Haberin Devamı

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor. Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.
Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.
Melis Buse Betkayan kimdir?
Melis Buse Betkayan 23 yaşında. İstanbul İstinye'de yaşıyor. İç mimar olan Melis Buse Betkayan iyi yerlerde iyi koşullarda yaşamak istediğini söylüyor.
Melis Buse Betkayan eve geldiği günden beri damat adaylarıyla yaşadığı gerginlikle ve polemiklerle dikkat çekiyor.