Gündem Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

15.01.2017 - 15:20 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da dün akşam yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Kanal D'de ekrana gelen Kısmetse Olur adlı izdivaç programında yapılan halk oylaması ile bu hafta erkekler evindne Onur ve gelinler evinden Didem birinci oldu. Sibel ve Tuğçe arasında yaşanan diyaloglar geceye damgasını vurdu. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi

Kısmetse Olur 14 Ocak 2017'de yayınlanan bölümde; evde yükselen siren sesleri tüm adaylar üzerinde büyük bir gerginliğe sebep oldu. Kısmetse Olur evinde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Bu haftaki eleme bölümünde öne çıkan isim son 2 haftanın en çok konuşulan ismi Sibel oldu.

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur kim elendi sorusu 16 Ocak’ta yayınlanan haftanın finalinde yanıt buldu. Adnan ve Didem arasında yaşanan gerilimin ardından ihtar alan damat adayı Adnan’ın yarışmaya veda etmesi beklenirken yarışmadan elenen isim farklı oldu. Kısmetse Olur son bölümde haftanın birincileri ve programdan elenen isim Seda Akgül tarafından açıklandı. 16 Ocak’ta ekrana gelen yeni bölümde Adnan’ın bu kez kendi üzerinde yumurta kırması ise dikkatlerden kaçmadı. Didem yaşananların ardından Adnan’a “şov yapma” diyerek sitem ederken haftanın birincisi olması kendisini mutlu etti.

Haftanın birincileri gelin adayları arasından Didem olurken damat adaylarının birincisi Onur oldu. Yapılan oylama sonucu programdan iki isim elendi. Yarışmadan diskalifiye olması beklenen Adnan uyarı alırken gelin adaylarından Gizem yarışmaya veda etti.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Kısmetse Olur'un 8 Ocak'taki eleme bölümünde programa veda eden isim yapılan oylama sonucu gelin adayları arasından çıktı. Gökhan Sara ile yaşadığı aşk ve kavgalarla evde gündem olan Rabia Karaca eve veda eden isim oldu.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ

Sibel ve Tuğçe arasındaki Gökhan krizi finale taşınıyor. İkili arasında sinirler geriliyor. İşte Kısmetse Olur haftanın finalinden ilk görüntüler..

Yazarlar