Gündem Kısmetse Olur'da eleme heyecanı! Final gecesinde kim elenecek?

Kısmetse Olur'da eleme heyecanı! Final gecesinde kim elenecek?

25.11.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? sorusu bu akşam belli olacak. Kısmetse Olur final fragmanında izleyenleri meraklandırdı. Fragmanda çiftler arasında gerginlik artıyor. Kısmetse Olur evine oylama için gelen Serap, evin gözde çifti Didem ve Adnan arasında kriz yarattı. Nefes kesecek eleme bu akşam yapılacak.

Kısmetse Olurda eleme heyecanı Final gecesinde kim elenecek

Kısmetse Olur haftanın finalinde ilginç olaylar yaşanıyor. Adnan ve Didem'in şiddetli tartışması sonucunda neler olacak? Rabia ve Gökhan çiftinden beklenmedik gelişme yaşanıyor. Rabia'nın açıklamak zorunda kalacağı gerçek nedir? Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle bu akşam 23.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Programın bu haftaki final fragmanında çiftlerin arasının bir hayli gerildiği dikkat çekiyor. Hafta içerisinde kıskançlık nedeniyle ciddi problemler yaşayan Adnan ve Didem, tartışmayı finale de taşırken diğer adayların da olaya dahil olduğu görülüyor. Öte yandan huzurlu bir hafta geçiren Rabia ve Gökhan çifti de finalde ciddi bir tartışma yaşıyor. Gökhan'ın ilişkiyi bitirdiğine dair sözleri Rabia'yı gözyaşlarına boğuyor. Seda Akgül'ün Kısmetse Olur final fragmanının son saniyelerine doğru yaptığı açıklama ise tüm adayları şaşırtırken Gökhan'ı ağlatıyor. Tüm bu gelişmelerin detayları pazar günü ekrana gelecek olan final bölümünde netleşecek.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SÜRPRİZ ZİYARET

Farklı formatı ve adaylarıyla başarısını ikinci sezonunda da sürdüren evlilik programı, bu hafta geçtiğimiz sezonun mutlu çifti Nur ve Batuhan’a konuk oldu. İlişkilerinin temelini Kısmetse Olur evinde atan Nur ve Batuhan çifti, evlilikleri ve ilişkileri hakkında çok samimi açıklamalarda bulunurken onların ilişkilerine şahit olan herkese güzel bir haber verdi. Çiftin bebek beklediğini öğrenen Kısmetse Olur gelin ve damat adayları ise çifti tebrik ederek, mutluluklarını paylaştı.

ELENEN ADAY GERİ DÖNDÜ

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’da bu hafta büyük bir sürpriz yaşandı. Damat adayları, daha önce evden elenerek veda eden 3 gelin adayından birinin önümüzdeki günlerde eve dönüşü için oy kullandı. Ayça Beğen, Esra Yağan ve Serap Gürbüz arasında yapılan oylamada en çok oy alarak eve döneceği kesinleşen ise Serap Gürbüz oldu.

SERAP’IN DÖNÜŞÜ KRİZ YARATTI

Kısmetse Olur evine oylama için gelen Serap, evin gözde çifti Didem ve Adnan arasında kriz yarattı. Programa damat adayı Aykut için geri dönmek isteyen Serap, yaşadığı hayal kırıklığıyla ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Serap'ı Adnan’ın teslim etmesine sinirlenen Didem, kıskançlık krizine girdi ve bunun üzerine damatlar evine baskın yaptı. Serap yüzünden tartışan ikilinin ilişkisi ciddi bir kriz yaşadı.

Gökhan Sara şunları yazdı;

-"Rabia nın eleneceği tarzında yazı yazarak insanları galyana getirip yapım ebinine saldırın tarzında ayaklanma başlatmaya çalıştını gördüm bu tarz insanlara itibar etmemenizi istiyorum."

Kısmetse Olurda eleme heyecanı Final gecesinde kim elenecek