Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi? (12 Şubat haftanın finali)

Kısmetse Olur'da kim elendi? (12 Şubat haftanın finali)

12.02.2017 - 16:54 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da kim elendi, sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Bu hafta evde en çok oyu Aycan ve Kemal aldı. Zarftan çıkan sonucu heyecanla bekleyen yarışmacılar zarftan çıkan 'Eleme yok' yazısını görünce rahatladılar. Kısmetse Olur'da bu hafta kimse elenmedi.

Kısmetse Olurda kim elendi (12 Şubat haftanın finali)

Kısmetse Olur Haftanın finali bölümüyle Pazar 23.45’te Kanal D’de ekrana geldi. Kısmetse Olur'da haftanın finalinde şok edecek gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur haftanın finalinde birinci olan kişinin Didem olmasıyla birlikte Kemal'in yarışmaya veda etmesi bekleniyordu. Seda Akgül tarafından yapılan açıklamada sürpriz sonuç izleyiciye aktarıldı. Bu hafta elenme yaşanmadı...

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 12 Şubat Pazar günü yayınlanan haftanın finali bölümünde yapılan oylama ile en çok adı yazılan iki aday belli oldu. Bu hafta sürpriz kutudan ne karar çıktı?

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur haftanın finalinde tartışmalar ve gerginlikler üst üste yaşandı. Geçtiğimiz hafta boyunca evde huzur neredeyse hiç kalmamıştı. Adnan ve Didem, Onur ve Aycan çifti ayrılığın eşiğine gelmiş, günlerce ayrı kalmıştı. Çiftler arasındaki bu gerginlik finalde de devam etti. Özellikle Adnan ve Didem tartışması daha da büyüdü.

Kısmetse Olur’da saatler ilerledikçe eleme heyecanı da arttı. Adaylar arasından yapılan oylamada elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinde Aycan, damatlar evinde ise Kemal aldı. Haftanın birincileri olan Didem ve Tankut arasında ise en çok oyu alanın evini koruyup koruyamayacağı belli değildi. Seda Akgül, kutudan çıkan zarfı açarak içindeki kararı bildirdi. Bu haftanın güzel sürprizlerinden biri olan şey ise bu hafta eleme olmayacağı kararı oldu. Bu karar üzerine adayların üzerinden büyük bir yük kalkmış oldu.

Haberin Devamı

AYCAN DİSKALİFİYEDEN SON OYLA KURTULDU

Gelin ve damat adaylarının Aycan’ın diskalifiye edilip edilmeyeceğinin belirleneceği oylamada kullandıkları oylar sonucunda 6 “Gitsin” 6 “Kalsın” oyu çıktı. Öte yandan Seda Akgül yaptığı açıklamada “Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz ve bu tür oylamalara gerek kalmaz” ifadelerini kullandı.

Aycan, Tuğçe’den özür diledi!
Diğer tarafta ise Aycan ve Tuğçe, büyük kavgalarından sonra ilk kez yüz yüze geliyor. Büyük bir pişmanlık içinde olan Aycan, Tuğçe’nin yanına gelerek fiziksel temastan dolayı ondan özür diliyor. Bunun üzerine Tuğçe de bu durumu daha fazla uzatmayıp, Aycan’ın özrünü kabul ediyor ve ikili arasında buzlar eriyor. Bu durumdan en çok etkilenenlerden biri olan Kemal ise Tuğçe’ye getirdiği moral çiçeği ile dikkat çekiyor. Tuğçe ve Kemal arasında yavaş yavaş bir yakınlaşma oluyor.