Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi? (Eleme gecesinde şok)

Kısmetse Olur'da kim elendi? (Eleme gecesinde şok)

05.11.2016 - 12:21 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Dün akşam yapılan eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Ayça ve Aykut'un sona kaldığı Kısmetse Olur eleme gecesinde elenen isim Ayça oldu.

Kısmetse Olurda kim elendi (Eleme gecesinde şok)

Kısmetse Olur'da eleme heyecanı yaşandı. Dün akşam yapılan final gecesinde eve veda eden isim belli oldu. Ayça ve Aykut'un sona kaldığı Kısmetse Olur eleme gecesinde Gökhan'ın çeki alması ile birlikte eve veda eden isim Ayça oldu.

Haberin Devamı

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile Kısmetse Olur evine Ayça'nın veda etmesi duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

KISMETSE OLUR'DA ELEME HEYECANI!
Kısmetse Olur'da nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Aykut ve Ayça son ikiye kalan isim oldu. Gökhan'ın 10 bin TL'lik çeki alması ile birlikte damatlar evi koruma altına alındı. Kısmetse Olur'a bu hafta veda eden isim Ayça oldu.

KISMETSE OLUR 6 KASIM HAFTANIN FİNALİNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kısmetse Olur 273.Bölüm Fragmanı yayında! Gökhan'ın annesi Rabia'yla birlikte pazar alışverişine çıkıyor!
Rabia, Gökhan'ın annesinin sınavından geçebilecek mi? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 273. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur haftanın finali ile 30.10.2016 Pazar akşamı ekrana geldi. Oylamadan önce yaşananlar yarışmacılar arasında gerginlik yarattı.

Yapılan oylama sonucunda son ikiye Gamze ve Onur kaldı. Gelinler evinin koruma altına girmesi ile eve veda eden isim Onur oldu.

KISMETSE OLUR'A GEÇEN HAFTA OKAN DAHİL OLDU

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Okan oldu. Damat adayları Okan'ı hepbirlikte karşıladı. Amasya Merzifon'da yaşayan Okan çiftçi. Okan Kısmetse Olur'a Gamze için geldiğini söyledi.