Gündem Kısmetse Olur'da kim elendi? (Melis geri mi dönüyor?)

Kısmetse Olur'da kim elendi? (Melis geri mi dönüyor?)

27.11.2016 - 12:38 | Son Güncellenme:

Kısmetse Olur'da elenen isim Pazar akşamı yapılan haftanın finalinde belli oldu. Rabia ve Aykut'un sona kaldığı Kısmetse Olur'da gelinler evinin koruma altına alınması ile Aykut yarışmaya veda etti. Kısmetse Olur yeni bölümde Melis şoku! Melis geri mi dönüyor?

Kısmetse Olurda kim elendi (Melis geri mi dönüyor)

Kısmetse Olur'da nefesleri kesen bir eleme gecesi yaşandı. Gelin ve damat adayları arasında yaşanan hareretli tartışmaların ardından sona kalan iki isim Aykut ve Rabia oldu. Rabia'nın eleme potasına girmesi gelin adayları arasında büyük şok yaşattı. Kısmetse Olur'da çeki alan evi koruyacaktı.

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Hazal'ın 10 bin TL'lik çeki alması ile birlikte gelin adaylarının evi koruma altına alındı. Kısmetse Olur'da bu hafta Aykut elendi.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Kısmetse Olur'da şok! Melis, yarışmaya geri mi dönüyor? Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 292. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

SERAP’IN DÖNÜŞÜ KRİZ YARATTI

Kısmetse Olur evine oylama için gelen Serap, evin gözde çifti Didem ve Adnan arasında kriz yarattı. Programa damat adayı Aykut için geri dönmek isteyen Serap, yaşadığı hayal kırıklığıyla ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Serap'ı Adnan’ın teslim etmesine sinirlenen Didem, kıskançlık krizine girdi ve bunun üzerine damatlar evine baskın yaptı. Serap yüzünden tartışan ikilinin ilişkisi ciddi bir kriz yaşadı.

Haberin Devamı

Gökhan Sara şunları yazdı;

-"Rabia nın eleneceği tarzında yazı yazarak insanları galyana getirip yapım ebinine saldırın tarzında ayaklanma başlatmaya çalıştını gördüm bu tarz insanlara itibar etmemenizi istiyorum."

Kısmetse Olurda kim elendi (Melis geri mi dönüyor)