Gündem ‘Kitabına göre’ cinayet!

‘Kitabına göre’ cinayet!

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da öldürüldükten sonra cesedi yakılan Hulusi Gelişken cinayetiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Gelişken’in, şüphelilerden M.C.’nin yazdığı ‘Ölümün nefesi’ adlı kitaptaki gibi öldürüldüğü ortaya çıktı

‘Kitabına göre’ cinayet

Antalya’nın Kepez ilçesi Kirişçiler’deki ormanlık alanda 23 Haziran günü yürüyüş yapanlar, bir kuyudan ağır koku geldiğini fark edince durum jandarmaya bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin kafasından pompalı tüfekle vurulduğunu ve yakıldığını belirledi. Yapılan incelemede cesedi bulunan kişinin Hulusi Gelişken (25) olduğu belirlendi.
Parasını çektiler
Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı’nın cinayeti çözmek için oluşturduğu ekip, bu süreçte bölgedeki 48 kamera görüntüsünü inceledi. Gelişken’e ait kredi kartından cinayet sonrası 3 kez para çekildiğini tespit eden jandarma, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler İ.C., M.K., M.C. ve T.E’yi gözaltına aldı. Şüpheliler jandarmadaki ifadelerinde, alacak-verecek anlaşmazlığından cinayeti işlediklerini itiraf etti.
Şüphelilerden M.C’nin yazdığı ‘Ölümün nefesi’ adlı kitaptaki gibi cinayeti işlediklerini anlatan şüpleliler, yakalanmamak için cesedi iki kez yaktıklarını kaydetti. Jandarma, M.C.’nin yazdığı kitabı da delil torbasına koyarak soruşturma dosyasına ekledi ve şüpheliler adliyeye sevk edildi.