Gündem Kızı için tayin oldu

Kızı için tayin oldu

04.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Doç. Dr. Kardaş, Kızıltepe Devlet Hastanesine atanan doktor kızını yalnız bırakmamak için aynı hastanede işe başladı

Kızı için tayin oldu

Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesine atanan doktor kızını yalnız bırakmamak için isteği üzerine İstanbul’dan ilçeye tayin olan Doç. Dr. Yıldız Kardaş, aynı hastanede göreve başladı. Ön yargılardan ve terör endişesinden uzak olarak ilçede görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Doç. Dr. Kardaş ve kızı patoloji uzmanı Gülçiçek Ayrancı, bölge halkına aynı hastanede sağlık hizmeti veriyor.

Haberin Devamı

Yıldız Kardaş, yaptığı açıklamada, Üsküdar Devlet Hastanesi’ndeki görevinden ayrılarak ilçeye geldiğini, 30 yıldır fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olarak görev yaptığını söyledi. Kızının mecburi hizmet kapsamında Kızıltepe’ye atandığını ifade eden Kardaş, “Kızımın 5 yaşında bir de oğlu var. Onların yanında olmak için tayinimi buraya aldırdım” dedi.

‘Çok sıcak insanlar’

Anne kız aynı hastanede hizmet veriyoruz. Çok nadir görülen bir durum bu” diyen Kardaş, bölge halkına en iyi hizmeti sunmak istediklerini aktardı. Ayrancı da atanmasının ardından 5 yaşındaki oğluyla ilçeye geldiğini belirterek, “Buradakiler çok sıcak insanlar. Ailemden biri gibi oldular. Bize kucak açtılar, onları çok seviyorum” dedi.