Gündem Kızlarım İçin 6. bölümde Kumru, Yağız’a ne diyecek?

Kızlarım İçin 6. bölümde Kumru, Yağız’a ne diyecek?

09.01.2018 - 10:00 | Son Güncellenme:

Kızlarım İçin 6. yeni bölümde neler olacak merak konusu. Kızlarım İçin yeni bölümde Kumru, Yağız'ın aşına karşılık verecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kızlarım İçin yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak...

Kızlarım İçin 6. bölümde Kumru, Yağız’a ne diyecek

Salı akşamları izleyicisni ekrana kilitleyen Kızlarım İçin yeni bölümde neler olacak merak konusu. Kızlarım İçin 6. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de kanal D'de...

Haberin Devamı

KIZLARIM İÇİN 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yaşar kızlarını kurtarmak için eline silah alıp, mahallelinin karşısına geçerek tehdit eder. Mahalledeki namus bekçileri korkularından kaçıp saklanacak delik ararken Zübeyir ve Hacer için asıl korkulu günler yeni başlamaktadır. Elinde silahla Yaşar'ı görünce iyice panikleyen Zübeyir ve Hacer yeni bir plan kurarlar. Yaşar'a istediğini verip Ayten’in aşığını elleriyle teslim edeceklerdir. Ama nasıl?

Diğer tarafta kızlar için sular bir türlü durulmaz. Her yeni gün, yeni bir bela kapılarını çalar. Egemen’i tavlamak için her yolu deneyen Sumru, başarılı olamayınca kendine yeni bir çıkış yolu, yeni bir kurtuluş kapısı aramaya başlar. Ama kurtuluş sandığı şey aslında başını daha da belaya sokacaktır. Kumru ise kendini kardeşlerine adamış, onlar için çırpınırken aşk kapısını bir kez daha çalar.

Bu sefer Alper değil Yağız’dır karşısındaki...Ve kardeşlerin belki de en bahtsızı zavallı Selva, kocasının onu aldattığından habersiz, oğlu için çırpınırken gerçeklerle yüzleşmeye adım adım yaklaşır.

KIZLARIM İÇİN 6. BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı