Gündem Konya ve Kahramanmaraş'da bugün okullar tatil mi?

Konya ve Kahramanmaraş'da bugün okullar tatil mi?

14.12.2016 - 10:52 | Son Güncellenme:

Konya ve Kahramanmaraş'da bugün okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Milyonlarca öğrencinin kulağı kar tatili haberlerinde. Dün gece yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle Konya ve Kahramanmaraş'da okullar tatil edilmişti. Konya'da ve Kahramanmaraş'da bugün okullar tatil olacak mı sorusunun cevabı ise henüz netlik kazanmadı.

Konya ve Kahramanmaraşda bugün okullar tatil mi

Konya ve Kahramanmaraş'da yarın okullar tatil mi edilecek sorusu olukça merak ediliyor. Öğrenciler gözlerini kar tatili haberlerine çevirdi. Valilik Konya'da ve Kahramanmaraş'da bugün okulların tatil edildiğini açıklamıştı. Peki Konya'da ve Kahramanmaraş'da yarın okullar tatil olacak mı?

Haberin Devamı

KONYA'NIN 4 İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 4 ilçede eğitime ara verildi. Karaman'da ise taşımalı sistemle eğitim veren okullar, 1 gün tatil edildi.

Konya'da dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı nedeniyle Ereğli, Halkapınar, Taşkent ve Hadim'de eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. Emirgazi İlçesi'nde ise taşımalı sistemle eğitim yarın tatil edildi.

Karaman'da da taşımalı sistemle eğitim veren okullar Perşembe günü tatil edildi.

KAHRAMANMARAŞ

15 Aralık Perşembe günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili Valilik'ten henüz resmi bi açıklama yapılmadı.

Yazarlar