Gündem Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

Konya'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

28.09.2021 - 14:09 | Son Güncellenme:

Konya'nın Yunak ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kilogram esrar ele geçirildi.

Konyada uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

Yunak İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, daha önce uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmaktan 6 yıl cezaevinde kalan S.U'nun ikametinde uyuşturucu bulunduğu ihbarıyla harekete geçti.

Haberin Devamı

Ekiplerin, yürüttüğü çalışmaların ardından ikamete baskın düzenlendi. Yapılan aramada bahçede bulunan kavanozlarda 4 kilogram esrar ele geçirildi.

Operasyonda, S.U. ve H.M.U. gözaltına alındı. Zanlılardan H.M.U. polisteki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, S.U. adliyeye sevk edildi. Şüpheli S.U, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

AYI İÇERİSİNE GİZLENMİŞ UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda oyuncak ayı içerisine gizlenmiş 125,2 gram metamfetamin ile bir miktar sentetik ecza hap ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Konyada uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik merkez Karatay ve Meram ilçelerindeki 2 eve baskın düzenledi.

Haberin Devamı

Ekipler adreslerden birinde yaptığı aramada, oyuncak ayı içerisine gizlenmiş 125,2 gram metamfetamin ile 27 sentetik ecza hap buldu. Adreslerde gözaltına alınan Suriye uyruklu M.S, L.C. ve A.R. hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adli işlem başlatıldı.