Gündem Küçük Gelin 80. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Küçük Gelin 80. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

21.05.2015 - 12:00 | Son Güncellenme:

Küçük Gelin dizisi 80. yeni bölümüyle izleyicilerinin ekranlarına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin kanayan yarası çocuk gelinler sorununa dikkat çeken Stv'nin sevilerek izlenen dizisi Küçük Gelin'in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Küçük Gelin 80. bölümden fragman ve detaylar..

Küçük Gelin 80. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Küçük Gelin dizisi yayınlandığı günden beri ilgi çekmeye devam ediyor. Stv ekranlarının sevbilerek izlenen dizisi Küçük Gelin'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Küçük Gelin 80. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

İhanet Bilmecesi Çözülüyor

Konaktan kovulan Devran, Kirmanlara büyük bir acı yaşatmakta kararlıdır. Devran, Azad’la bir hesaplaşma içine girerken, Behiye de konağa gizlice girip bazı önemli belgeleri ele geçirmeye çalışır. Bu sırada Zümrüt onu görür. Köşeye sıkışan Behiye, Nujin Ana’ya Kadim’in ihanetini ve Cemal’in ölümü ile ilgili gerçeği anlatır. Bu şok haberle sarsılan Nujin Ana, kriz geçirir ve yere yığılır. Harmanlı’dan gitmeye hazırlanan Melek, Zehra’nın kaybolduğu haberi ile çılgına döner. Kilitli bir evde bulunan Zehra ve bebeği ise büyük bir tehlike altındadır.