Gündem Küçük kızın kıskançlık krizi

Küçük kızın kıskançlık krizi

10.09.2010 - 11:32 | Son Güncellenme:

Kendisiyle aynı model saç kestiren kapıcının kızını merdivenden itti

Küçük kızın kıskançlık krizi

MERSİN’de 12 yaşındaki S.Ö., oturdukları apartmanın görevlisinin kızı 11 yaşındaki Ebru Önen'i kendisiyle aynı model saç kestirdiği için kıskanarak merdivenden itekledi. Merdivenlerden yuvarlanan, bina giriş kapısının camlarını da kırıp, dışarıya fırlayan Ebru Önen ölümden döndü. Kesik oluşan bacağına 35 dikiş atılan küçük kızın, kırılan ayağı da alçıya alındı.

Olay, arife günü Mezitli İlçesi Menderes Mahallesi Yıldız Plaza Sitesi’nde meydana geldi. Sitenin kapıcılığını yapan Ahmet Önen (35) ve Nuran Önen (32) çiftinin kızı Ebru Önen, bayram nedeni ile kuaföre giderek saçlarını düz, küt kestirdi. Aynı sitede oturan 12 yaşındaki S.Ö., Ebru'nun Önen’in saçlarını kendisi gibi kestirdiğini görünce kıskançlık krizine girdi. S.Ö., giriş katının merdivenlerinde karşılaştığı Ebru Önen ile ‘Sen kapıcının kızısın. Sizler kapıcısınız. Saçlarını benim gibi nasıl kestirirsin? diyerek tartıştıktan sonra itti. Dengesini kaybeden Ebru Önen merdivenlerden yuvarlanarak apartmanın giriş kapısının camından dışarıya fırladı.

AYAĞI KIRILDI, 35 DİKİŞ ATILDI Olayda cam kırıkları nedeni ile vücudu çeşitli yerlerinden yaralanan Ebru Önen, ailesinin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Sağ bacağına 35 dikiş atılan, ayağı kırık olduğu için de alçıya alınan küçük kızın yürüyememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirten annesi Nuran Önen şunları söyledi: “Olaydan önce S.Ö. kapımıza sürekli gelerek ‘sizler kapıcısınız’ diyerek küçük görüyor, alay ediyordu. ‘Çocuktur’ diye bir şey demedik. Ancak kızım bayram için saçlarını kestirince bu kötü olay yaşındı. Şimdi kızım yatağa mahkum oldu. Fakir olmak suç mu? Eşim, alnının teriyle çalışıp bizlere bakıyor. Kapıcı olmak suç mu? Savcılığa suç duyurusunda bulunduk.” Kendisi için yerde hazırlanan yatakta oyuncaklarıyla oynayan ve bayramı buruk geçiren Ebru Önen ise eskisi gibi tekrar koşup oynamak istediğini söyledi.

Aile şikayetçi olurken, yaşı küçük olduğu için gözaltına alınmayan S.Ö.’nün bayramı farklı bir saç modeliyle geçirmek istediği, kendisiyle aynı saç modelini yaptırdığı için Ebru Önen’i kıskandığını söylediği belirtildi.