Gündem Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

22.06.2020 - 15:15 | Son Güncellenme:

12,5 milyon emekliyi yakından ilgilendiren yılda iki kez ödenen bayram ikramiyeleri konusunda araştırmalar başladı. Binlerce adayın merak içerisinde beklediği emekli ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusu henüz netlik kazanmadı. Ramazan Bayramı öncesinde corona virüs nedeniyle vatandaşlara bayram ikramiyeleri 1 ay öncesinde ödenmişti. Peki Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak?

Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek

Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yılda iki kez ödenen 1.000 TL değerindeki bayram ikramiyelerinin ilki Ramazan Bayramından önce ikincisi ise Kurban Bayramından önce hesaplara yatırılıyor. Bu yıl Corona virüs nedeniyle ekonomik anlamda sıkıntı çekilmemesi adına bayram ikramiyeleri Ramazan Bayramından bir ay önce hesaplara yatırılmıştı.

Haberin Devamı

Haziran ayının son günleri içerisinde yer aldığımız şu günlerde milyonlarca emekli kurban bayramı ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak etmeye başladı.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı bu yıl 31 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

Kurba Bayramı emekli ikramiyelerinin Temmuz ayı içerisinde ödenmesi bekleniyor. 16-25 Temmuz tarihleri arasında emekli maaşlarının hesaplara yattığı ve kurban bayramının ilk gününün 31 Temmuz'da olduğu düşünüldüğünde bayram ikramiyelerinin 25-30 Temmuz tarihleri arasında ödenebileceği öngörülüyor.