Gündem Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? 2019 Kurban Bayramı ne zaman?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? 2019 Kurban Bayramı ne zaman?

09.06.2019 - 10:16 | Son Güncellenme:

İslam alemini Ramazan Bayramı sonrası şimdiden Kurban Bayramı heyecanı sardı. Bu yıl Ağustos ayına denk gelen Kurban Bayramı'nın hangi günlere denk geldiğini merak eden vatandaşlar için Kurban Bayramı tarihini derledik. Peki bu yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak 2019 Kurban Bayramı ne zaman

İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Kurban Bayramı için geri sayım sürüyor. Ramazan Bayramının sona ermesinin ardından gözler Kurban Bayramı tarihlerine çevrildi. Allah rızası için kesilecek olan kurbanların etleri ihtiyaç sahipleri ve yakın akraba ile paylaşılacak. Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da paylaşma, birlik beraberlik duyguları ön plana çıkacak. Kesilecek olan kurbanların etleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturularak bayram sevincine ortak olmaları sağlanacak. Peki Kurban Bayramı tatili 9 gün mü?

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı bu yıl,

11 Ağustos 2019 Pazar günü 1. gün
12 Ağustos 2019 Pazartesi günü 2. gün
13 Ağustos 2019 Salı günü 3. gün
14 Ağustos 2019 Çarşamba günü 4. gün

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı'nın bu yıl hafta içine denk gelmesiyle birlikte vatandaşlar araştırmaya başladı. Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Fakat Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kurban Bayramı tatiliyle ilgili resmi bir açıklama yapıldığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.