Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 300. yeni bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 300. yeni bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

11.06.2016 - 09:30 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali önümüzdeki hafta ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finali fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizide yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitliyecek. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 300. yeni bölüm fragmanı ve detayları..

Kurtlar Vadisi Pusu 300. yeni bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı - İzle

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta sezona veda ediyor. Sezon başında Defne Samyeli, Ertan Saban ve Luran Ahmedi'yi kadrosuna katarak büyük ses getiren Kurtlar Vadisi Pusu'da gerilim devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmnaı yayınlandı. İşte gelişmeler...

Haberin Devamı

Polat, Gölge'nin planlarını bozabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu, sezon finaliyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!
Gölge, konsey ile yüzleşiyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ÖZETİ

Gölge, Polat'a karşı büyük bir operasyon başlatıyor! Gölge ve Polat'ın karşılaşmasında galip kim olacak?

Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.

KURTLAR VADİSİ PUSU 300. BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sık sık kanal değiştiren 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin, gelecek yıl Kanal D'de yayınlanmaya devam edeceği ileri sürüldü.

Show TV'de yayın hayatına başlayan, ardından Kanal D, ATV, star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

OYUNCULAR: Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)