Gündem Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü Polat ölüyor dedirtti - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü Polat ölüyor dedirtti - İzle

20.12.2015 - 15:08 | Son Güncellenme:

Türk televizyonlarının 13 yıldır zirveyi kimselere bırakmayan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile ekranlarda fırtınalar estirmeye devam etti. Her hafta aksiyon yüklü sahneleriyle ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 276. son bölümü Polat ölüyor dedirtti.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü Polat ölüyor dedirtti - İzle

Kanal D'nin izlenme rekoru kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 276. bölümü ile kırdı geçirdi. 13 yıldır zirveyi kimseye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde final sahnesi "Polat ölecek mi?" dedirtti. Olayların ardı arkasının kesilmediği dizinin bu haftaki bölümünde patlamadan sorumlu tutulan Polat'ı korkunç bir son bekliyordu. Geçtiğimiz haftanın finalinde, Dağıstanlı'yı patlamaktan son anda kurtaran Polat Alemdar büyük bir şok yaşamış ve polis tarafından etrafı sarılmıştı. Peki bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da neler yaşandı? Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle 17 Aralık Perşembe akşamı Kanal D'deydi!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU 276. BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu 276. bölümde dengeler alt üst oldu. Aksiyonu bol dizinin son bölümünde Polat, Cahit ve Dağıstanlı, İsviçre Polisi tarafından gözaltına alınır ve hiç bilmedikleri bir yere görütüldü. Patlamadan Polat Alemdar'ı sorumlu tutmaktaydı. Ariel ve Smith hain bir planla kendilerini İnterpol görevlisi olarak tanıtarak, en büyük düşmanları Polat Alemdar'ı ele geçirip ondan ebedi olarak kurtulma derdindeydi. Karun'un yeni hedefi ise aşiret liderleriyle görüşüp aralarındaki sorunları çözmek için Irak'a giden Hoca oldu.Karun bu sefer de adamlarına Hoca'yı etkisiz hale getirme talimatı verdi. Bütün bunlar yaşanırken Yasin komutasındaki Siyah Sancak da hocayı korumak ve aşiretleri kendi çıkarları doğrultusunda eğitmek amacıyla Irak'a doğru yol aldı. Yaşanan bu gelişme Ortadoğu'da gözü olan karanlık güçleri rahatsız etti. Ariel ve John Smith Irak'ta bulunan Cahit ve Yasin'e tuzak kurarken, aynı anda Hoca da hedefteydi…

Kurtlar Vadisi Pusu 276. bölümde Polat'tan intikamını almak için Safiye ve Elif'in İsviçre'de yaşadığı evi bulan Tilki'yi ise Safiye'nin sürprizi bekliyordu. Gafil avlanan Tilki'ye ummadığı bir yerden destek gelirken, bu sırada Pusat vuruldu… Dizinin bu haftaki bölümünde Yusuf ise kendi gerçeğinin peşinde koşmaya devam ediyordu. Zeynep'in evine gizlice giren Yusuf'un amacı DNA örneği alarak kafasındaki soru işaretlerine son verdi.