Gündem KYK burs ve kredi ödemeleri tatil süresince yatacak mı? Bakan Kasapoğlu açıkladı

KYK burs ve kredi ödemeleri tatil süresince yatacak mı? Bakan Kasapoğlu açıkladı

26.03.2020 - 14:58 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi ücreti alan yüz binlerce öğrenci Üniversitelerin tatil süresinin uzatılmasının ardından KYK burs ve kredi ücretleri tatil süresince yatacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Beklenen açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi. Peki KYK ücretleri üniversitelerin tatil oldukları süre zarfında hesaplara yatmaya devam edecek mi?

KYK burs ve kredi ödemeleri tatil süresince yatacak mı Bakan Kasapoğlu açıkladı

KYK burs ve kredi ücretleri Üniversitelerin uzaktan eğitime devam ettiği süre boyunca hesaplara yatacak mı sorusu öğrenciler tarafından araştırma konusu olmaya başladı. YÖK başkanı Yekta Saraç tarafından yapılan açıklamada Üniversitelerde bahar dönemi boyunca yüz yüze eğitim verilmeyeceğini eğitimlerin uzaktan yapılacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamanın ardından yüz binlerce öğrenci KYK burs ve kredi ödemeleri uzaktan eğitim süresince hesaplara yatacak mı sorusu gündeme geldi. Beklenen açıklama ise Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi. İşte o açıklama...

KYK BURS VE KREDİ ÜCRETLERİ YATMAYA DEVAM EDECEK Mİ?

Bakan Kasapoğlu canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bursları ve kredileri ödemeye devam edeceğiz. Öğrenciler isterlerse yurtlarda kalabilecekler. Herhangi bir ücret alınmayacak. İsterlerse de gidebileceklerdir." ifadelerini kullandı.