Gündem KYK yurt başvuruları için son gün ne zaman? KYK bursları...

KYK yurt başvuruları için son gün ne zaman? KYK bursları...

07.09.2018 - 17:55 | Son Güncellenme:

KYK yurt başvuruları 3 Eylül itibariyle alınmaya başlandı. Üniversite kayıtlarını yapan öğrenciler yurt başvurularını da tamamlamaya başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül olarak belirlenen KYK yurt başvuruları nasıl yapılır? 2018 KYK burs-kredi başvuruları ne zaman başlayacak?

KYK yurt başvuruları için son gün ne zaman KYK bursları...

Üniversite kayıt işlemleri bugün sona eriyor. Milyonlarca üniversite adayı ise KYK yurt, burs , kredi bilgileri için harekete geçti. KYK yurt başvuruları 10 eylül'de sona erecek. Peki KYK burs başvuruları ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

KYK YURT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KYK yurt başvuruları 3-10 Eylül tarihleri arasında alınmaya devam edecek. KYK yurt başvuru işlemleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda E-devlet üzerinden alınmaya devam edecek. KYK yurt başvuruları için adayların dikkat etmesi gereken konuların başında ise eğitim bilgilerinin güncel olması konusu geliyor. KYK yurt başvuruları 10 Eylül saat 23:59'a kadar alınmaya devam edecek.

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

KYK burs ve kredi başvuruları henüz başlamadı! Yüz binlerce Üniversite öğrencisi tarafından yakından takip edilen KYK burs ve kredi başvurularının Kasım sonu Aralık ayı başı gibi alınması bekleniyor. Bu sene ilk kez burs ve kredi almaya hak kazanacak öğrencilerin ilk burslarını Ocak ayı itibariyle alması bekleniyor.

Haberin Devamı

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ