Gündem Leke oyuncuları kimler? Leke dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Leke oyuncuları kimler? Leke dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

18.04.2019 - 11:46 | Son Güncellenme:

Leke dizisi Salı akşamı Kanal D ekranında yayınlanmaya başladı. Leke dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından dizini oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Leke dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Leke dizisi 2. yeni bölümde neler yaşanacak?

Leke oyuncuları kimler Leke dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Leke dizisi ilk bölümü ile 16 Nisan Salı akşamı ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından dizinin başrollerinde yer alan isimler vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Leke dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Leke dizisinin konusu ne? İşte Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi hakkında merak edilen tüm detaylar....

Haberin Devamı

LEKE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Leke dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Melis Sezen, Mehmet Bozdoğan, Selen Uçer, Tuğçe Açıkgöz, Selahattin Paşalı, Nurinisa Yıldırım, ve Tolga Güleç yer alıyor.

LEKE DİZİSİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerde yer alan Burak Sevinç son olarak Söz dizisi ile hafızalarda yer etmişti. Melis Sezen ise son dönemlerin aranan yüzleri arasında yer alıyor. İlk oyunculuk deneyimini Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile yapan Melis Sezen bu sürecin ardından Siyah İnci dizisinde rol aldı. Dizilerin yanı sıra filmlerde de rola alan Melis Sezen Tilki Yuvası, Şampiyon ve Dünya Hali filmlerinde rol aldı.

LEKE DİZİSİNİN KONUSU

Yasemin’in hikayesi Almanya’da başlamış, hayatın iniş çıkışları içinde kendini yetiştirme yurdunda bulmuştur. Ancak yaşamaktan korkmamış, hukuk fakültesine girmeyi başarmıştır. Artık hem okuyup hem de çalışmaktadır. Hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat’ın ameliyatı için para biriktirmektedir.

Haberin Devamı

Cem, varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanıdır. Çocukken annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur... Cem; işinde başarılı, parlak bir adam olur. Ancak geçmişte yaşananlar yüzünden kadınlara mesafeli ve güvensizdir.

Yasemin ve Cem’in hayatı; Cem’in şirketinin organizasyon gecesinde yaşanan bir olayla kesişir. İki kırık kalp, iki yaralı ruh… Karanlık sırların, ihtirasların, entrikaların arasında yeşermeye çalışan saf bir aşk… Gurur mu galip gelecek aşk mı?