Gündem Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy'un Delibal filmine ünlü akını!

Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy'un Delibal filmine ünlü akını!

22.12.2015 - 22:19 | Son Güncellenme:

Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoy ’nun başrolleri paylaştığı ‘Delibal’ filmi düzenlenen özel gösterim ile davetlilere tanıtıldı. Galaya çok sayıda ünlü isim akın etti. Peki Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? İşte detaylar..

Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoyun Delibal filmine ünlü akını

Ay yapım imzalı ve uzun bir süredir gösterime girmesi beklenen; başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrolleri paylaştığı ‘Delibal’ filmi dün gece düzenlenen özel gösterim ile davetlilere tanıtıldı. Filmin özel gösterimi Zorlu PSM’de yapıldı ve birçok ünlü ismi bir araya geldi.

Haberin Devamı

25 Aralık’ta vizyona girecek olan ‘Delibal’ filmi, özel gösterim ile ilk kez seyirci ile buluştu. Filmin kadrosunda ise genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy ve son dönemde güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Leyla Lydia Tuğutlu başrolleri paylaştı. Bu isimlere; Mustafa Avkıran, Hüseyin Avni Danyal, Lâçin Ceylan, Toprak Sağlam, Barış Aytaç, Mert Carim, Bahtiyar Engin, Defne Kayalar, Zafer Akkoyun ve Nazan Kesal eşlik etti. Yönetmen koltuğunda ise Medcezir dizisinden tanıdığımız Ali Bilgin oturmakta..

Leyla Lydia Tuğutlu ve Çağatay Ulusoyun Delibal filmine ünlü akını

LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?
1989 tarihinde Berlin' de doğdu. Babası Türk olan Tuğutlu' nun annesi ise bir Alman. Leyla, İlk okula Türkiye' de başladıktan hemen sonra piyano dersleri almaya başladı. Şu an en çok merak edilen sorulardan biri de Leyla Lydia Tuğutlu nereli? Bu soruları haberimizde yanıtlamaya çalışacağız. Tuğutlu Berlin' de dünyay geldi.Daha sonra onservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. Beş yıl gibi bir süre müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre zarfında ayrıca bir model ajansında da çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığı dönemde konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve foto modelliğe başladı. Tuğutlu halen daha İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir ve Türkçe, İngilizce Almanca dillerini bilmektedir. Tuğutlu, televizyon kariyerine bir diziyle başlamış. Es-Es Dizisi' nde İrem karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu' nun kızkardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmıştır.
Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye' nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Tuğutlu, 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye' yi Güney Afrika' nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti ve 2005 senesinde Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006' da Çin' de yapılan Miss Tourism Queen International' da ' Princess ' ödülüne layık görüldü. Ayrıca Tuğutlu, Fashion TV Moda Oskarları 2007' de "Gelecek vaad eden model" seçilmişti.