Gündem Lise öğrencileri işletme kampında sorunlara çözüm arayacak

Lise öğrencileri işletme kampında sorunlara çözüm arayacak

20.06.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

Özyeğin Üniversitesi tarafından düzenlenen İşletme Fakültesi Kampı'16, lise öğrencilerini dünya ve memleket meselelerine çözüm aramak üzere üç günlük kampta buluşturuyor.

Lise öğrencileri işletme kampında sorunlara çözüm arayacak

"Ne Olacak Bu... Hali?" etkinliğinde lise öğrencileri, markadan pazarlamaya, girişimcilikten spor endüstrisinde yaşanan problemlere kadar birçok alandaki sorunlara çözüm arayacak. Lise öğrencileri İşletme Fakültesi’nin öğretim üyeleriyle bir arada çalışma fırsatı bulacak, yurtlarda konaklayarak gerçek bir üniversite deneyimi yaşayacaklar.

Özyeğin Üniversitesi’nin düzenleyeceği İşletme Fakültesi Kampı'16 - "Ne Olacak Bu ... Hali?" etkinliği; Yönetim, Ekonomi, Strateji, Girişimcilik ve Pazarlama konularıyla ilgilenen lise öğrencilerini üç gün sürecek kampta bir araya getirecek. Kampta, dünya ve ülke sorunlarına duyarlı liseli gençler, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin öğretim üyeleriyle beraber farklı alanlardaki problemlere çözüm arayacak ve deneyim kazanacak.

GERÇEK HAYATTAN UYGULAMALAR
Özyeğin Üniversitesi tarafından, 28-29-30 Haziran tarihleri arasında, liselerde okuyan 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Ne Olacak Bu... Hali?" etkinliği, öğrencilerin analitik düşünme çerçevesini geliştirmeyi hedefliyor. Katılımcıların İşletme Fakültesi’nden geniş bir akademisyen kadrosuyla farklı alanlardaki farklı problemler üzerinde çalışacağı kampta, küresel ve bölgesel sorunlara odaklanmanın ve çözüm önerileri geliştirmenin yolları gerçek hayat uygulamalarıyla öğrenilebilecek.

KAMPÜSTE ÜNİVERSİTE DENEYİMİ
"Ne Olacak Bu …. Hali?" etkinliğinde; markadan pazarlamaya, girişimcilikten yeni fikir üretiminde hatta spor endüstrisinde yaşanan problemlere kadar birçok konu ele alınacak. Öğrenciler, İşletme-Girişimcilik-Pazarlama-Strateji vb. konularda çalışmalarına devam ederken; yurtlarında ücretsiz olarak konaklayacakları Özyeğin Üniversitesi kampüsünün imkânlarından da yararlanabilecek ve bir üniversite ortamında bulunma deneyimi yaşayacak.